Το Youtube διαγράφει τα τραγούδια με την ετικέτα "Macedonian"


Freepen.gr - Η πιο δημοφιλής υπηρεσία βίντεο στο διαδίκτυο άρχισε να διαγράφει τραγούδια που έχουν τη λέξη "Macedonian" στον τίτλο ή στις ετικέτες, αναφέρει η expres.mk.

Σύμφωνα με το Youtube, ο λόγος για τη διαγραφή των μακεδονικών τραγουδιών είναι μια εφαρμογή πνευματικών δικαιωμάτων από πολλούς χρήστες της υπηρεσίας βίντεο.

Νωρίτερα, η Ελληνική Διασπορά ανακοίνωσε ότι σύμφωνα με τη Συμφωνία των Πρεσπών, θα απαιτούσε από όλους τους παρόχους υπηρεσιών Διαδικτύου να διαγράψουν τα υλικά στα οποία οι χρήστες από τη χώρα χρησιμοποιούν τη λέξη "Macedonian".

Μερικά από τα τραγούδια όπως το Balkan Jewel έχουν δέκα εκατομμύρια προβολές και οι συγγραφείς αποβιώσει υποδεικνύοντας την πιθανότητα ότι δεν πρόκειται για μια κλασική διαμάχη πνευματικών δικαιωμάτων, αλλά πολιτική δράση με βάση τη συμφωνία της Πρέσπας, καταλήγει το δημοσίευμα.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail