Το ανατριχιαστικό βίντεο της συντριβής του Tu-22M3 - Το αεροπλάνο σπάει στα δύο και γίνεται παρανάλωμα του πυρός

Freepen.gr - Ένα τρομακτικό βίντεο της συντριβής Tu-22M3 στην περιοχή του Μουρμάνσκ δημοσιεύθηκε δείχνοντας την προσέγγιση του στρατηγικού βομβαρδιστικού σε συνθήκες μηδενικής σχεδόν ορατότητας και τη στιγμή που χτύπησε το αεροπλάνο, το οποίο αμέσως κατακλύστηκε από φλόγες.

Το βίντεο της τραγωδίας, που προφανώς καταγράφη από έναν από τους στρατιώτες στην αεροπορική βάση κοντά στην πόλη Olenegorsk, δείχνει βαριά ομίχλη να καλύπτει την περιοχή κατά τη διάρκεια του περιστατικού της Τρίτης.

Κατά τη διάρκεια της προσγείωσης, το στρατηγικό βομβαρδιστικό κυριολεκτικά έσπασε, με την καμπίνα του να κατακλύζεται από φλόγες να πέφτει στο έδαφος.

Τρία από τα τέσσερα μέλη του πληρώματος πέθαναν επιτόπου, ενώ ο διοικητής επέζησε με θαυματουργό τρόπο και νοσηλεύεται με σοβαρούς τραυματισμούς. Πλέον διεξάγεται έρευνα για να προσδιοριστεί η αιτία της θανατηφόρου σύγκρουσης.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail