Ο Αδωνις πουλούσε βιβλία μέσω του site του στη "Μακεδονία"; Κι εμείς ελπίζουμε να παραιτηθούν οι βουλευτές της ΝΔ

Freepen.gr - Το γύρο του διαδικτύου κάνει εδώ και λίγες ώρες printscreen που φέρεται να είναι από την ιστοσελίδα της Ελληνικής Αγωγής του βουλευτή κι αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Αδωνι Γεωργιάδη όπου στο e-shop της σελίδας φαίνεται πως στα στοιχεία της χρέωσης, στο πεδίο όπου ο πελάτης επιλέγει τη χώρα του, υπάρχει κι ένα κράτος ονόματι "Μακεδονία", αντί για FYROM.



To printscreen δημοσίευσε αρχικά η σελίδα tribune.gr. Δοκιμάσαμε κι εμείς αρκετές φορές να μπούμε στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Αγωγής. Ωστόσο δυσκολευτήκαμε αρκετά. Είτε δεν άνοιγε η σελίδα λόγω σφάλματος σύνδεσης με τη βάση δεδομένων, είτε άνοιγε, μπαίναμε στο e-shop και μετά έπεφτε πάλι αντί να ανοίξει η επίμαχη οθόνη.


Προφανώς η διάδοση της εικόνας προκάλεσε άμεση παρέμβαση οπότε η σελίδα υπολειτουργούσε καθώς όταν τελικά καταφέραμε να μπούμε δεν εντοπίσαμε πουθενά τη "Μακεδονία".

Προφανώς ο κ. Γεωργιάδης έπεσε θύμα της έτοιμης εφαρμογής e-shop όπως είχε πέσει και η γυναίκα του Κυριάκου Μητσοτάκη. Ωστόσο αυτά πρέπει να τα προσέχει κανείς και να τα διορθώνει πριν τα βγάλει στον αέρα και τρέχει μετά να κατεβάζει το site του. Καθώς επίσης θα όφειλε να στείλει σχετικές παρατηρήσεις στην πλατφόρμα του e-shop.

Βέβαια ο κ. Γεωργιάδης μας έχει μπερδέψει. Το 2007 έλεγε:



Και σήμερα είναι αντιπρόεδρος στη ΝΔ, μαζί με τον Κώστα Καραμανλή, η οποία δε λέει κουβέντα για το όνομα αλλά κρύβεται πίσω από τη γλώσσα και την ταυτότητα. Είναι το κόμμα που...ελπίζουμε ότι θα παραιτηθούν οι βουλευτές του ως ένα ύστατο βήμα να σωθεί η Μακεδονία. Είναι το κόμμα που άφησε τη Χρυσή Αυγή να κάνει την ένσταση αντισυνταγματικότητας για την Συμφωνία των Πρεσπών, αντί να την κάνει η ίδια, για να μπορέσει να πάει ενάντια.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail