Έξαλλοι στο Ιράν με τη Ρωσία: «Αφήνουν το Ισραήλ να χτυπά ανενόχλητο τη Συρία και δε χρησιμοποιούν τους S-300»

Freepen.gr - Ο επικεφαλής της επιτροπής εθνικής ασφάλειας και εξωτερικής πολιτικής Majlis του ιρανικού κοινοβουλίου, Heshmatollah Falahat-Pisheh δήλωσε την Πέμπτη το απόγευμα ότι το ρωσικό σύστημα S-300, το οποίο αναπτύσσεται στη Συρία, ήταν ανενεργό κατά την Ισραηλινή επίθεση στη Δαμασκό, ανέφερε σήμερα το πρωί το πρακτορείο IRNA.

Μετά την επιστροφή του από την Άγκυρα, ο Falahat-Pisheh δήλωσε στο πρακτορείο ειδήσεων της Ισλαμικής Δημοκρατίας ότι η Ρωσία επιτρέπει στο Ισραήλ να επιτεθεί στη Συρία.

Ανέφερε πως εάν το ρωσικό σύστημα S-300 μπορούσε να λειτουργήσει σωστά, ο ισραηλινός στρατός δεν θα μπορούσε να χτυπήσει τόσο εύκολα τη Συρία.

Επιπλέον προσέθεσε ότι τα στατιστικά στοιχεία του Ισραήλ σχετικά με την επίθεση στη Δαμασκό δεν ήταν σωστά, προσθέτοντας ότι αγγίζουν τα όρια της υπερβολής:

"Έφτασα σε μια περιοχή και παρατήρησα ότι οι στατιστικές που δήλωσε το σιωνιστικό καθεστώς δεν ήταν σωστές και μπλόφαραν".

Το Ιράν που διάθετει σημαντική στρατιωτική παρουσία στη Συρία έχει βρεθεί στο στόχαστρο των επιθέσεων του Ισραήλ που πλήττει στόχους σχετιζόμενους με τη Χεζμπολάχ.


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail