Η εξισορρόπηση του πλεονεκτήματος στο βυθό; Έρχεται γρηγορότερα το πρώτο από τα έξι τουρκικά υποβρύχια Reis (όπως τα Παπανικολής)

Freepen.gr - Σύμφωνα με το savunmasanayist.com το σχέδιο ναυπήγησης των έξι υποβρυχίων κατηγορίας U-214 με σύστημα αναερόβιας πρόωσης (AIP) στο ναυπηγείο Gölcük προχωρά κανονικά. Με βάση το κείμενο, το πρώτο υποβρύχιο TCG Piri Reis, που κατασκευάζεται στο πλαίσιο του έργου, θα ολοκληρωθεί μάλλον εντός του 2019.

Επίσης σημειώνεται πως πολλά συστήματα για το σχέδιο υλοποίησης των έξι συνολικά σκαφών θα παραχθούν στην Τουρκία με το ποσοστό της εγχώριας συμμετοχής να εκτιμάται πως θα ξεπεράσει το 80% και σε τομείς όπως ο έλεγχος εντολών και πυροδότησης.

Τα 6 υποβρύχια του υπό εξέλιξη σχεδίου είναι το TCG Piri Reis (S-330) 2019-2020, TCG Hızır Reis (S-331) 2021, TCG Murat Reis (S-332) 2022, TCG Aydın Reis (S-333) 2023, TCG Seydi Ali Reis (S-334) 2024 και TCG Selman Reis (S-335) τα οποία θα ενταχθούν στον τουρκικό στόλο τα επόμενα χρόνια.

Όπως σημειώνεται στο δημοσίευμα, τα υποβρύχια κλάσης Reis θα μπορούν να εκτοξεύουν βλήματα Harpoon από υποβρύχια θέση.




Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail