Καθηγητής αναλύει πως με τη Συνθήκη των Πρεσπών τα σύνορα θα έρθουν μέχρι τον Ολυμπο και τη Λαμία

Freepen.gr - Σε 5 λεπτά παρουσιάζεται όλη η αλήθεια για τη Συνθήκη των Πρεσπών και τη Μακεδονία από το Γιώργο Παύλο, Πανεπιστημιακό, Καθηγητή Φυσικής και Φιλοσοφίας.

Όπως αναλύει ο καθηγητής πρόκειται για την πλέον ύπουλη συνθήκη σε βάρος του Ελληνισμού εδώ και 200 χρόνια η οποία επιστρέφει την Ελλάδα στο 1821 κάτω από τον Ολυμπο και τη Λαμία. Η Συνθήκη αυτή λέει ουσιαστικά ένα πράγμα, πως η Μακεδονία δεν έχει καμία σχέση με την αρχαία Ελλάδα και τον ελληνικό πολιτισμό. Δηλαδή η Μακεδονία διαχωρίζεται από την Αρχαία Ελλάδα, σημειώνει ο καθηγητής.

Αυτό το ψέμα εξυπηρετεί τον σκοπό του περιορισμού των Ελλήνων κάτω από τον Ολυμπο και συνεπώς οι Ελληνες που ζουν στη Μακεδονία είναι κατακτητές οι οποίες πρέπει να φύγουν, υποστηρίζει ο καθηγητής προσθέτοντας πως η ίδια συνταγή θα ακολουθηθεί σε Θράκη και Ηπειρό.

Ο κ. Παύλος τονίζει ότι η Συμφωνία των Πρεσπών θέτει τις βάσεις της αποχώρησης του Ελληνισμού από Μακεδονία, Ηπειρο και Θράκη. Οι Ελληνες παρουσιάζονται ως κατακτητές των περιοχών αυτών.

Αυτά όλα τα αποδέχθηκαν οι 153 βουλευτές που υπερψήφισαν τη Συμφωνία.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail