Κούφια παρέμβαση Καραμανλή στο κρατικό ΑΠΕ...Προβλέψιμος όπως και στις παραγγελίες του στις ταβέρνες

Πραγματοποιήθηκε τελικά η πολυδιαφημισμένη και πολυαναμενόμενη παρέμβαση του π. πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή. Η δήλωση του δημοσιεύθηκε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων όπου μπορείτε να τη διαβάσετε ολόκληρη.

Του Στρατή Μαζίδη

Στη δήλωσή του ο κ. Καραμανλής σημειώνει ότι η Ντόρα Μπακογιάννη έχει περιγράψει με ακρίβεια την πολιτική της τότε κυβέρνησης που οδήγησε στην απόφαση της Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ στο Βουκουρέστι. «Απόφαση που προσέφερε ένα ιδιαίτερα αποτελεσματικό διαπραγματευτικό πλεονέκτημα στη χώρα μας, το οποίο δυστυχώς δεν αξιοποιήθηκε όπως έπρεπε», συμπληρώνει δίχως όμως να μας προσδιορίσει αυτό το "όπως έπρεπε".

Ο π. πρωθυπουργός χαρακτηρίζει την κριτική του κόμματός του ως "ισχυρή και πλήρως τεκμηριωμένη" ενώ μιλά για αδικαιολόγητη βιασύνη στη διαπραγμάτευση ισχυριζόμενος ότι η Ελλάδα δεν είχε κανένα λόγο να βιάζεται.

Αναφέρει ότι όφειλε η Κυβέρνηση να σεβαστεί την ευαισθησία και να αφουγκραστεί τις εύλογες ανησυχίες της μεγάλης πλειοψηφίας των πολιτών, δίχως όμως να διευκρινίσει πως εννοεί αυτήν την ευαισθησία. Και κλείνει με το γενικόλογο "δεν είναι επιτρεπτό εθνικά θέματα τέτοιας σημασίας να οδηγούν σε οξύτητα που ευνοεί διχαστικό κλίμα". Δηλαδή; Ο ίδιος τι προτείνει;

Η γνωστή κούφια ρητορική του Κώστα Καραμανλή με πολλές μπουρμπουλήθρες αλλά καθόλου νόημα και ουσία. Ένας άνθρωπος που μιλάει αλλά δε λέει τίποτε. Προβλέψιμος πλέον όπως και στις παραγγελίες του στις ταβέρνες.

Προκαλεί επίσης ερωτηματικά γιατί η δήλωση του Κώστα Καραμανλή, βουλευτή της ΝΔ αντί να δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα της Νέας Δημοκρατίας, εστάλη αποκλειστικά στο κρατικό και ιδιαίτερα έντονης απόχρωσης πρακτορείο ειδήσεων. Ελπίζω να καταλαβαίνει πλέον και ο τελευταίος Ελληνας ότι ο πρώην πρωθυπουργός είναι ο καταλληλότερος συνεργάτης - υποστηρικτής του Αλέξη Τσίπρα.

Αν διαθέτει ελάχιστο φιλότιμο, οφείλει να αποσυρθεί. Και να βρει μια δουλειά!
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail