Η Γερμανία χοντραίνει το παιχνίδι εις βάρος της Ελλάδος


Η Γερμανία ανέκαθεν ήταν φιλική χώρα προς την Τουρκία και εχθρική προς την Ελλάδα. Είναι υπαίτια (με συνενόχους, όλο το πολιτικό προσωπικό της Ελλάδος από τη Μεταπολίτευση μέχρι σήμερα) για την οικονομική καταστροφή της Ελλάδος των Μνημονίων και της παραχωρήσεως των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων στην ευρωπαϊκή κυριαρχία της Γερμανίας.

Του Παναγιώτη Αποστόλου
Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

Εν τούτοις δεν αρκούν τα παραπάνω στη σημερινή Γερμανία των νέων Ναζί. Κήρυξαν τον οικονομικό πόλεμο στα Δωδεκάνησα, με την αγαστή συνεργασία της Αγγλίας, η οποία βρίσκεται πίσω από όλα τα δεινά που έχουν χτυπήσει τον ελληνισμό.

Έτσι, λίγες ημέρες μετά την αμφισβήτηση της ελληνικής κυριαρχίας στη νήσο Ψέριμο από τον Ρ. Τ. Ερντογάν, είχαμε – σύμφωνα με στοιχεία της τοπικής επιχειρηματικότητας – στην Κω, μια απότομη μείωση των κρατήσεων στα ξενοδοχεία από γερμανικούς και αγγλικούς τουριστικούς οργανισμούς (Tour Operators) , με αποτέλεσμα ο Δεκέμβριος του 2018 (παραδοσιακός μήνας υψηλών κρατήσεων σε ξενοδοχεία των Δωδεκανήσων) να παρουσιάσει μείωση κρατήσεων από Γερμανούς και Άγγλους, κατά 35% σε σχέση με τον αντίστοιχο Δεκέμβριο του 2017.

Αυτή η δραματική μείωση των τουριστικών κρατήσεων, ώθησε τους ξενοδόχους να κάνουν σημαντικές εκπτώσεις, με αποτέλεσμα να υποβαθμίζεται σημαντικά το τουριστικό προϊόν των νησιών μας.

Αυτός ο νέος οικονομικός πόλεμος κατά των Δωδεκανήσων από τη Γερμανία, καθώς και λεκτικός επιθετικός “πόλεμος” αξιωματούχων της Άγκυρας, θυμίζει αυτό που έγραφε ο αείμνηστος Έλλην συγγραφέας – ερευνητής Ιωάννης Φουράκης το 1993 στο βιβλίο του “Μείξις - Ανακύκλησις”:

«Η Γερμανία θα συνεχίσει να πιέζει την Τουρκία να επιτεθεί στην Ελλάδα στο Αιγαίο και ειδικότερα στην περιοχή των Δωδεκανήσων, ακόμα και αν (η Τουρκία) δεν αισθάνεται έτοιμη και σίγουρη για την έκβαση του στρατιωτικού αυτού τολμήματος».
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail