Αφροδίτη Μάνου: Αλέξη δεν μπορώ να αναπνεύσω, πες τους να σταματήσουν

Freepen.gr - Συγκλονίζουν τα λόγια της Αφροδίτης Μάνου από το Σύνταγμα και το μεγαλειώδες συλλαλητήριο για τη Μακεδονία καθώς αποδείχθηκαν πιο ισχυρά από τα δακρυγόνα των αστυνομικών δυνάμεων: «Αλέξη δε μπορώ να αναπνεύσω, πες τους να σταματήσουν. Το 2015 τραγουδούσα για σένα και τώρα ρίχνεις δακρυγόνα» είπε η ερμηνεύτρια απογοητευμένη από την αντίδραση της ΕΛ.ΑΣ. απέναντι στους διαδηλωτές.

Η μεγάλη μας ερμηνεύτρια είχε κάτι το ιδιαίτερο. Μίλησε σα μητέρα μας. Είπε τόσα πολλά που δεν ξέρουμε τι να πρωτοθυμηθούμε. Ένα από αυτά ήταν ότι αν δώσουμε τη Μακεδονία, είσαι σα να κόβουμε το κεφάλι της Ελλάδας. Και έχει δίκιο. Θα ακολουθήσουν πολλά δεινά.

«Ελάτε σήμερα να αφυπνίσουμε και τον τελευταίο Έλληνα, για να προστατέψουμε το μέλλον της Ελλάδας. Να παραδώσουμε την πατρίδα μας, ακέραια, όπως μας την παρέδωσαν. Οι άνθρωποι και οι ιδέες έρχονται και φεύγουν, οι απόψεις αλλάζουν και οι βεβαιότητες διαψεύδονται. Εκείνο που μένει αναλλοίωτο στο χρόνο είναι οι μεγάλες μας αξίες, η γλώσσα, η πατρίδα και η Δημοκρατία, που θα πει η ταυτότητά μας. Αυτή την ταυτότητα έρχεται να μας κλέψει αυτή η ύπουλη και μακιαβελική Συμφωνία των Πρεσπών, που έχει αναστατώσει τη ζωή μας» σημείωσε η Αφροδίτη Μάνου η οποία μάλιστα δήλωσε ότι πέρυσι ήταν καναπεδάτη αλλά φέτος δεν μπορούσε να απουσιάσει από το ραντεβού με την ιστορία.


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail