Ιράν: Το Ισραήλ θα σβήσει από το χάρτη αν μας επιτεθεί

Freepen.gr - Κατά τη διάρκεια ενός τηλεοπτικού διαγγέλματος τη Δευτέρα, ο δεύτερος στην ιεραρχία του Σώματος των Ισλαμικών Επαναστατικών Φρουρών (IRGC), ο ταξίαρχος Hossein Salami, δήλωσε ότι η στρατηγική του Ιράν είναι να "εξαφανίσει το Ισραήλ από τον πολιτικό χάρτη".

"Ανακοινώνουμε ότι αν το Ισραήλ αναλάβει δράση για να διεξάγει πόλεμο εναντίον μας, αυτό σίγουρα θα οδηγήσει στην εξάλειψή του και στην απελευθέρωση των κατεχομένων εδαφών", δήλωσε ο Salami σύμφωνα με το Reuters.

"Η στρατηγική του Ιράν είναι να εξαφανίσει το σιωνιστικό καθεστώς από τον πολιτικό χάρτη και οι Ισραηλινοί συμβάλλουν σε αυτό από τις εγκληματικές τους δραστηριότητες", πρόσθεσε.

Ο Salami έχει κάνει παρόμοιες απειλές στο παρελθόν, συμπεριλαμβανομένων των περυσινών του δηλώσεων για εξαφάνιση του Τελ Αβίβ:

"Όπως όλοι γνωρίζατε, είπαν ότι εάν εμείς (το Μέτωπο Αντίστασης) ανταποδώσουμε, θα έβαζαν τέλος στη συριακή κυβέρνηση. αλλά έλαβαν απάντηση στο Γκολάν καθώς δεκάδες πύραυλοι πέταξαν στην περιοχή. Τους στάλθηκε ένα μήνυμα ότι αν αντιδρούσαν, οι πύραυλοι θα έσκαζαν στην καρδιά του Τελ Αβίβ".
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail