Συνηθήστε το «σκέτο Μακεδονία», αλλιώς...!

Το «σκέτο Μακεδονία» και οι «σκέτο Μακεδόνες» είχαν την τιμητική τους στην ελληνώνυμη Βουλή των Αθηνών την περασμένη βδομάδα, πριν ακόμα από την τελετουργική «κύρωση» του όρου, με τις 150+3 αντισυνταγματικές ψήφους και τη σιωπηρή χαιρεκακία των δήθεν ΟΧΙ (πλην - ίσως - Λεβέντη και Σαμαρά).

Του Δημήτρη Γιαννόπουλου

Από τον Αλέξη Τσίπρα και τη Σία Αναγνωστοπούλου μέχρι την Ντόρα Μπακογιάννη, ο όρος «Μακεδονία σκέτο» χρησιμοποιήθηκε, άλλοτε με ...εαμίτικη περηφάνεια, άλλοτε με ...μητσοτακίτικη ανακούφιση.

Αλλά σε κάθε περίπτωση, την επαύριο του Εγκλήματος, κάποιοι επείγονται να εφαρμόσουν στην πράξη το πιο αποτρόπαιο άρθρο της Συμφωνίας των Πρεσπών: το Άρθρο 6.

Είναι το άρθρο 6 το οποίο ενθαρρύνει τη δημόσια χρήση της «σκέτης» μακεδονικής ορολογίας όπως αυτή νομιμοποιείται με το «αμετάκλητο» Άρθρο 1 παρ.3(β), (γ), (δ), και μάλιστα επί ποινή άτεγκτης λογοκρισίας, διώξεων και απαγόρευσης «χρηματοδότησης» για τους παραβάτες.

Το άρθρο 6 στοχοποιεί κυρίως τα κρατικά ή ιδιωτικά ΜΜΕ και τις παραφυάδες τους σε «ενημερωτικές» ιστοσελίδες ή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπως η περιβόητη «κοινότητα του Facebook», που ήδη δουλεύει υπερωριακά τους αλγόριθμους του shadow banning και το δήθεν «μπλοκάρισμα spam»!

Φυσικά, το συγκεκριμένο άρθρο, εφόσον απαγορεύει «εχθρική προπαγάνδα» (γενικά και αόριστα), παραβιάζει τα Ανθρώπινα Δικαιώματα όσον αφορά στην ελευθερία του λόγου, της επικοινωνίας, της σκέψης, της γνώμης και της κριτικής.

Αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα για τους παγκοσμιοποιητές (globalists), τα φερέφωνα τις Νέας Τάξης, τους θιασώτες και μεγαλοδημοσιογράφους της πολιτικής ορθότητας.

Αυτοί θα καταφύγουν στην εργαλειοθήκη της «κοινωνικής μηχανικής», με την οποία θα καλλιεργήσουν τον εθισμό της κοινής γνώμης στην υποχρεωτική ανοχή απέναντι στη χρήση βαρουφάκειας «δημιουργικής ασάφειας» όσον αφορά στις έννοιες «εθνικότητα, ιθαγένεια, γλώσσα, λαός, πληθυσμός, κράτος, περιοχή, ιστορία, πολιτιστική κληρονομιά» που αναφύονται στη Συμφωνία των Πρεσπών και στο «τροποποιημένο» Σύνταγμα των Σκοπίων.

Πρόκειται για την επιβολή ενός οργουελικού «newspeak» που υποτίθεται πως δεν «υποδαυλίζει» μίσος, εχθρότητα, σωβινισμό, αλυτρωτισμό και αναθεωρητισμό «του ενός Μέρους εναντίον του άλλου Μέρους», σύμφωνα με την υποκριτική ισηγορία του Άρθρου 6.

Στην πραγματικότητα όμως, υποδαυλίζει ακριβώς αυτά που δήθεν αποκηρύσσει, κλείνοντας το μάτι σε ό,τι έκανε επί 75 χρόνια, και συνεχίζει να κάνει, να λέει και να επικαλείται — ακόμη και στο Σύνταγμά του — το «Δεύτερο Μέρος», δηλαδή οι Σκοπιανοί σφετεριστές.

Απλούστατα, το άρθρο 6 επιβάλλει αυτές οι προκλήσεις να συνεχίζονται από τους πράκτορες των Σκοπίων ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΑ, ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Επειδή λοιπόν τα ΜΜΕ του «Πρώτου Μέρους» δεν μπορούν να προβάλουν καθημερινά τη Σία και την Ντόρα, με τις κορώνες τους για «σκέτο»-Μακεδόνες και «σκέτο»-Μακεδονία, βρήκαν κατάλληλο όχημα ύπουλης πλύσης εγκεφάλου, παραπέμποντας συνεχώς στον ανεξέλεγκτο μακεδονισμό του ...Ζόραν Ζάεφ!

Παντού όπου βρεθεί και όπου σταθεί ο ...γραβατωμένος Τσίπρας, μιλάει για μία «Μακεδονία», ένα «μακεδονικό λαό» και ένα «μακεδονικό κράτος», χωρίς να τον ενοχλεί κανείς, χωρίς ούτε ένα διάβημα, ούτε μια ηχηρή καταγγελία, ούτε ένα παραπονιάρικο νιαούρισμα για την «μονοπώληση» του «σκέτου ονόματος» από τον πρωθυπουργό της «γεωγραφικής» Βόρειας Μακεδονίας...

...Μη τυχόν και καθυστερήσει μια μέρα η «κύρωση» της ιστορικής αυτοδικίας των ηττημένων στις Πρέσπες...

... Μη τυχόν και προλάβει να αλλάξει γνώμη για τον ιδιόρρυθμο κομματικό πατριωτισμό των γονιών του ο 151ος ανέλληνας Ζουράρις...

...Μη τυχόν και ξαναπέσει η «καυτή πατάτα» της Μακεδονίας στα χέρια του μητσοτακέικου...

Έλα όμως, που πάλι ατύχησαν τα φερέφωνα της βελούδινης ελλαδίτικης προπαγάνδας:

Για πρώτη φορά εδώ και κάμποσο καιρό, ο Ζάεφ βρήκε την ευκαιρία στην επέτειο του Ολοκαυτώματος το Σαββατοκύριακο, για να αναφερθεί μέσω Twitter πάλι στη «μία Μακεδονία» (και μάλιστα με hashtag #Macedonia), εννοώντας όμως όχι μόνο την «δική του» αλλά κυρίως την άλλη ...Μακεδονία των Ελλήνων — που δεν κατονομάζουν ούτε μια φορά οι «Πρέσπες».

Συγκεκριμένα, αποτίοντας φόρο τιμής στους «χιλιάδες Εβραίους από τη Μακεδονία» που υπήρξαν θύματα του Ολοκαυτώματος, ο Ζάεφ γνώριζε πολύ καλά πως αναφερόταν κυρίως στους Εβραίους της Θεσσαλονίκης οι οποίοι μαρτύρησαν επί Ναζιστικής Κατοχής στη συμπρωτεύουσα της Ελλάδας, και όχι στα Σκόπια.

Όσα ΜΜΕ ή news-sites λοιπόν συνεχίζουν να προβάλλουν την ασύστολη χρήση που κάνει ο Ζάεφ του «σκέτου Μακεδονία» χωρίς να καταγγέλλουν την ελληνώνυμη κυβέρνηση και κομματοκρατία που του το επέτρεψαν, δεν συμβάλλουν στην αποδυνάμωση «εχθρότητας, σωβινισμού, αλυτρωτισμού κλπ» όπως υπαγορεύει το υποχθόνιο άρθρο 6 των «Πρεσπών».

Αντίθετα, συντονίζονται άθελά τους με μια γκεμπελίστικη προπαγάνδα που στοχεύει σε σταδιακό εξωβελισμό (μέχρι ποινικοποίησης) κάθε στοιχείου ιθαγενούς ελληνικότητας από την Μία και Μοναδική Μακεδονία των Ελλήνων ώστε να διευκολυνθεί η σταδιακή βαλκανιοποίηση της ως «ενιαία οικονομική ζώνη» ελευθέρου εμπορίου δίπλα στα Σκόπια.

Συνεπώς, υποχρέωση όσων δεν θέλουν να αποκαλούνται «αλήτες, προδότες, πολιτικοί ή δημοσιογράφοι» είναι πρωτίστως η Ενεργός Ανυπακοή στο Άρθρο 6 της Συμφωνίας των Πρεσπών μέχρι σύσσωμος ο Ελληνισμός να καταργήσει συνολικά τη Συμφωνία στην πράξη.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail