Δεν έχουμε το Θεό μας - Βάζουμε το Νίμιτς να μας φοβερίσει μέσω ΑΠΕ για να περάσουν οι Πρέσπες

Freepen.gr - «Εάν η Συμφωνία των Πρεσπών δεν τεθεί σε ισχύ, οι συνέπειες της αποτυχίας, θα ήταν βαθιές και πιθανόν και οι δύο πλευρές θα μπορούσαν να επανεξετάσουν πολλά στοιχεία τα οποία είχαν συμφωνηθεί. Δεν πιστεύω ότι θα ήταν πιθανή μια "ταχεία λύση" σε σχέση με αυτήν τη συμφωνία που έτυχε προσεκτικής διαπραγμάτευσης. Μπορώ να προβλέψω πολλά διαφορετικά σενάρια τα οποία θα μπορούσαν να είναι δυνατά, μερικά από αυτά αρκετά επικίνδυνα» δηλώνει ο Μάθιου Νίμιτς, ο διαμεσολαβητής από τις ΗΠΑ για το Σκοπιανό όπου η μεσιτεία του ήταν μάλλον ετεροβαρής.

Το παράδοξο είναι πως αυτή η δήλωση δεν έγινε σε κάποιο μέσο ενημέρωσης του εξωτερικού αλλά στο ελληνικό, κρατικό Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, που πληρώνει ο λαός, και μάλιστα με αποκλειστική συνέντευξη!

Τον φωνάζουμε δηλαδή στο σπίτι μας για να μας απειλήσει κι από πάνω. Φέρνουμε τον άνθρωπο που κινήθηκε υπέρ των Σκοπιανών προ μιας κρίσιμης ψηφοφορίας, με τον ελληνικό λαό να διαφωνεί κάθετα και οριζόντια και τον βάζουμε να μας φοβερίσει μη τύχον κάτσει καμιά στραβή και δεν παραχωρήσουμε 2.500 χρόνια ιστορίας στους Σκοπιανούς.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail