Εντι Ράμα: Στα Βαλκάνια δε θα υπάρχουν πλέον όρια για τους Αλβανούς

Freepen.gr - Ο Πρωθυπουργός της Αλβανίας Έντι Ράμα δήλωσε στο μήνυμα της Πρωτοχρονιάς ότι το άνοιγμα των συνόρων με το Κοσσυφοπέδιο είναι μόνο η αρχή και ότι προγραμματίζεται η ίδια διαδικασία με το Μαυροβούνιο, τα Σκόπια (τα αναφέρει ως Μακεδονία) και την Ελλάδα, σύμφωνα με το σερβικό Σπούτνικ.

"Πιστεύω ότι το άνοιγμα των συνόρων μεταξύ Αλβανίας και Κοσσυφοπεδίου θα είναι σύμφωνο με τα κριτήρια της Συμφωνίας του Σένγκεν και στο εγγύς μέλλον αναμένουμε την ίδια αρχή και την τροποποίηση των συνόρων με τη Μακεδονία, το Μαυροβούνιο και την Ελλάδα στην ΕΕ ", δήλωσε ο Ράμα.

Ο Έντι Ράμα τόνισε ότι το άνοιγμα των συνόρων στο Κοσσυφοπέδιο είναι μόνο η αρχή. Ο πρωθυπουργός του Κοσσυφοπεδίου Ραμούς Χαραντινάι ανακοίνωσε από την 1η Ιανουαρίου την άρση των συνόρων του Κοσσυφοπεδίου στην Αλβανία και ο Ράμα χαιρέτησε την κίνηση αυτή.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail