Παπαχριστόπουλος: Δώρο μια διαγραφή από τους ΑΝΕΛ - θα ψηφίσω τη Συμφωνία των Πρεσπών και θα παραδώσω την έδρα

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Θανάσης Παπαχριστόπουλος ανέφερε στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα» πως διαφωνεί με το κόμμα του σε ό,τι αφορά τη Συνθήκη των Πρεσπών και θα την υπερψηφίσει όταν θα έρθει στη Βουλή. «Δεν πρόκειται να συμβάλλω με κανέναν τρόπο στο να πέσει η παρούσα Κυβέρνηση» τόνισε χαρακτηριστικά.

Επίσης ξεκαθάρισε πως ακόμα και αν διαγραφεί από τους ΑΝΕΛ, πρώτα θα ψηφίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών και κατόπιν θα παραδώσει την έδρα του σχολιάζοντας ότι, «θα είναι δώρο για μένα η διαγραφή μου από τους ΑΝΕΛ».

Στο ερώτημα αν στις επόμενες εκλογές θα είναι υποψήφιος με τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ, απήντησε πως για την ώρα δεν έχει τεθεί τέτοιο ζήτημα κι ότι ο ίδιος δεν υπήρξε ποτέ μέρος οποιαδήποτε συνδιαλλαγής.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail