Ανησύχησε τους Τούρκους η αποφασιστικότητα Αποστολάκη

Μεγάλη δημοσιότητα έχει πάρει στα τουρκικά ΜΜΕ η ανάληψη του υπουργείου Άμυνας της Ελλάδας από τον ναύαρχο κ Ευάγγελο Αποστολάκη.

Αναδημοσίευση από: nikosxeiladakis.gr

Η στάση του και η μεγάλη αποφασιστικότητα που έχει επιδείξει ακόμα από την αρχηγεία του Γενικού Επιτελείου στην υπεράσπιση των εθνικών μας δικαίων, έχει προκαλέσει μεγάλη εντύπωση στην άλλη πλευρά του Αιγαίου και δείχνει για άλλη μια φορά το πόσο υπολογίζουν οι Τούρκοι τη σταθερή στάση στην υπεράσπιση των εθνικών μας συμφερόντων.

Υπάρχουν και αναφορές για επιλογή «αλά Τούρκα» από την Ελλάδα, καθώς όπως είναι γνωστό και στην Τουρκία ο υπουργός Άμυνας για πρώτη φορά διορίστηκε ο πρώην αρχηγός του Γενικού Επιτελείου στρατηγός Χουλουσί Ακάρ και ίσως αυτό ευκολύνει τον διάλογο καθώς όπως αναφέρεται, θα μιλούν την ίδια «γλώσσα».

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail