Οι Γερμανοί συνεχίζουν να εξοπλίζουν γενοκτόνους

Bernd Weißbrod/dpa
Είναι γνωστός ο ρόλος της Γερμανίας στη γενοκτονία των Ελλήνων, των Αρμενίων και των Ασσυρίων. Γράφει ο Μιχαήλ Ροδάς: Ο Νεοτουρκισμός εχει πλέον συνδεθεί με το γερμανισμό και από κοινού εργάζονται για το μεγαλείο της Τουρκίας.

Μελίνα Κονταξή

Οι γηγενείς χριστιανικοί πληθυσμοί που κρατούσαν στην ουσία την οικονομία της Ανατολής στα χέρια τους ήταν εμπόδιο για την οικονομική κυριαρχία των Γερμανών στην περιοχή και για αυτό συντέλεσαν στην εξόντωση τους.

Συνεχίζει ο Μιχαήλ Ροδάς: Η γερμανική εμπορική προπαγάνδα έχει ανοίξει κυριολεκτικώς τα μάτια των Τούρκων και οι πράκτορες της ψιθυρίζουν εις αυτούς γιατί δεν αρπάζουν ή δεν αγοράζουν τα καταστήματα των γκιαούρηδων.

Οι Γερμανοί δεν σταμάτησαν ποτέ να στηρίζουν τις γενοκτονίες και τις εθνοκαθάρσεις των Τούρκων όπως γράφει η εφημερίδα Zeit. Οι εξαγωγές όπλων της Γερμανίας προς την Τουρκία αυξήθηκαν τους πρώτους 10 μήνες του 2018 σε 202 εκατομμύρια ευρώ από 62 εκατομμύρια το 2017. 

Η Τουρκία κατέχει την κουρδικής πλειοψηφίας πόλη Αφρίν στη Βορεια Συρία. Η τουρκική κατοχή προκάλεσε χιλιάδες πρόσφυγες ενώ απαγωγέ,ς δολοφονίες και αρπαγή ιδιοκτησίων είναι στην ημερήσια διάταξη. Στην Αφρίν συντελείται μια ουσιαστική εθνοκάθαρση αλλά αυτό δε συγκινεί την Γερμανία που συνεχίζει να βοηθά την Τουρκία στην εξόντωση γηγενών.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail