Η σκοπιανή διασπορά του Καναδά καλεί τη Ρωσία και την Κίνα να μπλοκάρουν στον ΟΗΕ τη Συμφωνία των Πρεσπών

Freepen.gr - Το Διεθνές "Μακεδονικό" Κίνημα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Κίνημα (MHRMI) του Καναδά, ανακοίνωσε μετά τις συναντήσεις με Ρώσους και Κινέζους αξιωματούχους ότι απέστειλε επιστολή προς τους υπουργούς Εξωτερικών της Ρωσίας και της Κίνας, Σεργκέι Λαβρόφ και Wang Yi, με τις οποίες τους ζητά να δεσμευτούν για τη στήριξη της..."Μακεδονίας" στο Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών και να ασκήσουν βέτο στην παράνομη αλλαγή ονόματος, όπως αναφέρει σε δημοσίευμα η σκοπιανή ιστοσελίδα infomax.mk.

Το MHRMI καλεί τη Ρωσία και την Κίνα μέσω των επιστολών να προχωρήσουν:

1. Στην υποβολή αιτήματος στον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών, που θα ζητήσει ΟΗΕ να σεβαστεί το  Χάρτη του και το κράτος δικαίου, και αμέσως να επιτρέψει στη "Μακεδονία" για να γίνει δεκτή υπό το πραγματικό της όνομα,

2. Να ζητήσουν το μπλοκάρισμα της αναγκαστικής και παράνομης εφαρμογής της συμφωνίας Πρεσπών ασκώντας βέτο σε οποιαδήποτε αλλαγή στο όνομα και την ταυτότητα της πΓΔΜ.

«Το MHRMI ζητά στήριξη στο δικαίωμα στην αυτοδιάθεση και να σταματήσει η δυτική ιμπεριαλιστική πολιτική του ΝΑΤΟ πο βοηθά την Ελλάδα να διαγράψει το μακεδονικό έθνος» σημειώνει το δημοσίευμα.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail