Πεντακομματική Βουλή και αυτοδυναμία στη ΝΔ δίνει νέα μέτρηση - Ποιοι μένουν απέξω

Freepen.gr - Σημαντική διαφορά της Νέας Δημοκρατίας από τον ΣΥΡΙΖΑ και μάλιστα με αυτοδυναμία καταγράφει η νέα δημοσκόπηση της Marc για το Πρώτο Θέμα της Κυριακής. Με βάση τη μέτρηση η Νέα Δημοκρατία κερδίζει την αυτοδυναμία καθώς η επόμενη βουλή καταγράφεται ως πεντακομματική.

Η Νέα Δημοκρατία σύμφωνα με το γκάλοπ φτάνει το 32% που της εξασφαλίζει 158 έδρες, με τον ΣΥΡΙΖΑ να ακολουθεί στο 23,1%. Με άλλα λόγια παρά το σκηνικό διάλυσης της χώρας ούτε τώρα η ΝΔ δείχνει να μπορεί να αποκτήσει μεγάλο αέρα ενώ είναι απορίας άξιο το πως ο ΣΥΡΙΖΑ ξεπερνά το 20%.

Στην τρίτη θέση ακολουθούν το Κίνημα Αλλαγής και η Χρυσή Αυγή με 6,4%, ακολουθεί το ΚΚΕ με 5.9%, η Ένωση Κεντρώων με 2,3%, η Ελληνική Λύση με 2,2%, το ΠΟΤΑΜΙ με 1,9%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 1,4%, η ΛΑΕ με 1,2% και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΜΕ 1%.

Επίσης ένα ακόμη σημαντικό εύρημα του γκάλοπ είναι ότι το 67,4 ζητά εκλογές το αργότερο έως το Μάιο. Τέλος το 66% λέει «ΟΧΙ» στη Συμφωνία των Πρεσπών.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail