Πόση ντροπή αντέχετε; Ο Ζάεφ καλεί τους Ελληνες βουλευτές να επικυρώσουν την κλοπή της ιστορίας

Freepen.gr - «Ζήτω η Βόρεια Μακεδονία» ήταν η αρχική δήλωση του Σκοπιανού πρωθυπουργού, Ζόραν Ζάεφ κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του σε δημοσιογράφους. Ο Ζάεφ εκτίμησε ότι η με τη Συμφωνία των Πρεσπών θα επέλθει ευημερία για ολόκληρη την περιοχή αλλά και για την οικονομία των δύο χωρών.

 «Είμαι πεπεισμένος ότι οι Έλληνες βουλευτές θα αναγνωρίσουν τον σπουδαίο ρόλο τους σε αυτή την ιστορική στιγμή. Πιστεύω ότι η Ελλάδα θα επικυρώσει τη Συμφωνία και θα είναι η πρώτη χώρα που θα υπογράψει το πρωτόκολλο για την ένταξή μας στο ΝΑΤΟ» τόνισε ο Ζάεφ.

Ο Ζόραν Ζάεφ ευχαρίστησε τους βουλευτές που υπερψήφισαν τις συνταγματικές αλλαγές (πιθανότατα με το αζημίωτο) και έκανε λόγο για λευκές σελίδες ιστορίας της "Βόρειας Μακεδονίας" που αναμένουν να συμπληρωθούν.

Εν τέλει ούτε οι Αλβανοί ούτε οι αργυρώνητοι Σκοπιανοί βουλευτές μας έκαναν τη χάρη να σώσουν μέσω σπόντας τη Μακεδονίας. Η μπάλα βρίσκεται τώρα στο ελληνικό γήπεδο.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail