49 εκατομμύρια οι...ύποπτοι αντικαθεστωτικοί στην Τουρκία!

Συνεχίζεται με ανεπανάληπτη ένταση το κυνήγι των μαγισσών στην Τουρκία, καθώς όπως φαίνεται ο Ερντογάν… «τάχει παίξει» και βλέπει παντού συνωμότες Γκιουλενιστές και άλλους, που επιδιώκουν να τον ανατρέψουν. Είναι χαρακτηριστικό πω δεν περνά μέρα χωρίς να εξαπολυθούν επιχειρήσεις συλλήψεων στρατιωτικών, δικαστών, δημοσιογράφων, επιστημόνων ακόμα και επιχειρηματιών, με την συνηθισμένη κατηγορία ότι πρόσκεινται στον Φετουλάχ Γκιουλέν. 

Από: nikosxeiladakis.gr - Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης



Το θέμα αυτό όμως όπως έγινε γνωστό παίρνει τρελές διαστάσεις. Όπως μετέδωσε το ίδιο το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων, Anadolu ajansi περί τα 49 εκατομμύρια σύμφωνα με τις μυστικές υπηρεσίες, θεωρούνται ύποπτοι για ανατρεπτική δραστηριότητα.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με Τμήμα Πληροφοριών της Γενικής Διεύθυνσης Ασφαλείας της Τουρκίας, ουσιαστικά έχουν φακελωθεί 49 εκατομμύρια πολίτες ως ύποπτοι για φιλογκιουλενική και άλλη τρομοκρατική δραστηριότητα.

Ακόμα και η… σκιά τους είναι ύποπτη.

Και μετά μας κάνουν και τον… τσαμπουκά! 

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail