Σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο η Epic Games με το Fortnite - Στα ύψη οι χρήστες αλλά και η αποτίμηση της εταιρείας

Freepen.gr - Τίναξε την μπάνκα στον αέρα το Fortnite, το ιδιαίτερα δημοφιλές  και δωρεάν παιχνίδι μεταξύ των νέων παικτών καθώς επίσης των επαγγελματιών παικτών καταρρίπτοντας ακόμη ένα ρεκόρ. Η Epic Games, η εταιρεία πίσω από την Fortnite, ανακοίνωσε αυτή την εβδομάδα ότι το blockbuster της έχει τώρα περισσότερους από 200 εκατομμύρια εγγεγραμμένους χρήστες. 

Δεδομένου ότι μόλις τον Ιανουάριο του 2018 αριθμούσε 45 εκατομμύρια χρήστες, πέτυχε χάρη και στη μεγάλη διαφημιστική της καμπάνια να αποκτήσει επιπλέον περισσότερους από 150 εκατομμύρια νέους παίκτες τους τελευταίους 11 μήνες.

Τον περασμένο μήνα, η Epic Games συγκέντρωσε 1,25 δισεκατομμύρια δολάρια από μια ομάδα επενδυτών σε συμφωνία που αποτίμησε την εταιρεία στα 15 δισεκατομμύρια δολάρια. Εάν το Fortnite μπορέσει να διατηρήσει την κεκτημένη ταχύτητα και το 2019, η αποτίμηση της εταιρείας θα μπορούσε να προωθηθεί ακόμη υψηλότερα.

Δείτε το ενδιαφέρον γράφημα που ετοίμασε για τη Statista.com ο Felix Richter

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail