Ο Τσίπρας περίμενε το λεωφορείο στο Βελιγράδι;

Η παραπάνω φωτογραφία σχολιάζεται ποικιλοτρόπως απόψε στο διαδίκτυο. Με το photoshop ένας καλός χειριστής σίγουρα θα μπορέσει να μας χαρίσει αρκετά χαμόγελα.

Του Στρατή Μαζίδη

Ο Αλέξης Τσίπρας είναι σα να περιμένει στην στάση το λεωφορείο. Ή λες και βρίσκεται στο περίπτερο διαβάζοντας τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων. Θα μπορούσε να περιμένει στωικά στην ΕΤΕ να έρθει η σειρά του να εξυπηρετηθεί. Ίσως ακόμη να είναι ένας από τους καλεσμένους μια κοσμικής βραδιάς.

Ωστόσο είναι ο πρωθυπουργός της Ελλάδας και στέκεται δίπλα στον Πρόεδρο της Σερβίας, στο Βελιγράδι και σε μια εποχή πολύ κρίσιμη για τα Βαλκάνια. Εντούτοις δείχνει να βαριέται που ζει.

Η επιτυχία του Τσίπρα όμως δεν είναι τίποτε άλλο από την αποτυχία των προηγουμένων. Τα έκαναν τόσο θάλασσα, ώστε έφεραν στην εξουσία ανθρώπους που δεν ξέρουν ούτε πως να σταθούν όρθιοι αλλά γνωρίζουν πολύ καλά, άριστα, το πως θα καθίσουν όσο περισσότερο γίνεται σε μια καρέκλα. 

Κι αυτοί βέβαια πέτυχαν να τα κάνουν όλα ακόμη χειρότερα. Ο σκοπός τους όμως ποτέ δεν ήταν να βελτιώσουν τα πράγματα.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail