Όσο εμείς κοιμόμαστε, ο Ράμα δουλεύει για το συμφέρον της Αλβανίας

Ο Εντι Ράμα απελασε δύο Ιρανους και δέχτηκε τα συγχαρητήρια του υπουργού εξωτερικών των ΗΠΑ. Ο Μάικ Πομπεο γράφει στο Twitter ότι έπαινει την εκδίωξη των Ιρανών πρακτόρων που σχεδίαζαν τρομοκρατικές επιθέσεις στην Αλβανία.

Μελίνα Κονταξή

Συνεχίζει, λέγοντας ότι τα ευρωπαϊκά κράτη εμπόδισαν δύο ιρανικές επιθέσεις μόνο αυτόν το χρόνο όσο εμείς παίρνουμε το μέρος της Αλβανίας όταν οι Αλβανικες αρχές σκοτώνουν μέλη της μειονότητας, οι Αλβανοί ενδυναμώνουν τη θέση τους.



Αδιαφορούμε ή παίρνουμε το μέρος όσων δεν κρύβουν τις διαθέσεις τους σε βάρος της χώρας και των μειονοτήτων ψάχνοντας μετά δικαιολογίες σε συνομωσιολογίες και ύστερα μας φταίνε οι άλλοι.

Κανονικά θα έπρεπε να είχε ήδη καταγγελθεί η συμπεριφορά της Αλβανίας στους διεθνους θεσμούς και να ζητηθεί επίσημα έρευνα αν το εθνικό συμφέρον απασχολούσε την πολιτική εξουσία.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail