Ο Χουλουσί Ακάρ απειλεί την Ελλάδα: Θα υπερασπιστούμε τη γαλάζια μας πατρίδα σε Αιγαίο και Μεσόγειο

Freepen.gr - Η Τουρκία προειδοποιεί σοβαρά την Ελλάδα για την υπεράσπιση της λεγόμενης γαλάζιας πατρίδας. Ο υπουργός Άμυνας της Τουρκίας, Χούσιου Ακάρ, δήλωσε την Πέμπτη ότι η χώρα του δεν θα παραιτηθεί από τον έλεγχό του και τα δικαιώματά της στο Αιγαίο και την ανατολική Μεσόγειο.

Η Τουρκία δια του Ακάρ προειδοποίησε την Ελλάδα ύστερα από τις δηλώσεις του Α/ΓΕΕΘΑ Αποστολάκη και του υπουργού Αμυνας, Καμμένου ότι η Τουρκία θα συντριβεί αν προκαλέσει στο Αιγαίο και πως οι ελληνικές Ε.Δ. θα ισοπεδώσουν την όποια βραχονησίδα όπου θα αποπειραθούν να πατήσουν Τούρκοι.

«Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να προστατέψουμε την γαλάζια πατρίδα μας. Δεν υπάρχει κανένας τρόπος να υποχωρήσουμε από τα δικαιώματα της χώρας μας και του λαού μας », είπε, προσθέτοντας ότι η Τουρκία επιθυμεί μια θετική σχέση με τους γείτονές της.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail