Η φοβερή φωτογραφία των Παριζιάνων που αντιστέκονται στο Μακρόν! Τι εννοείς είναι από το Μουντιάλ;

AFP PHOTO / Ludovic MARIN
Μια εντυπωσιακή φωτογραφία από ένα Παρίσι γεμάτο κόσμο και καπνογόνα κάνει το γύρο του διαδικτύου. Έχει λεζάντα: Γαλλία 2018 - Όταν οι πολίτες μιας χώρας αγωνίζονται να αλλάξουν το μέλλον τους. Είναι όπως η μπαγιάτικη φωτογραφία του Ζόραν Ζάεφ με το ξύλο στη βουλή ή εκείνη με τον τουρίστα δίπλα στον τσολιά με τη μπλούζα για τα Σκόπια.

Του Στρατή Μαζίδη

Τώρα έχουμε ένα φλεγόμενο Παρίσι. Χιλιάδες στους δρόμους σε αυτήν την εικόνα. Και να τα καπνογόνα για μεγαλύτερες εντυπώσεις. Θυμήθηκα όμως ότι αυτήν τη φωτογραφία κάπου την είχα ξαναδεί. Και θυμήθηκα!


Στη συγκεκριμένη οι πολίτες δεν αντιστέκονται αλλά πανηγυρίζουν την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου το περασμένο καλοκαίρι. Αν γράψετε "paris 2018 world cup" στο google, θα την εντοπίσετε. 

Οι Γάλλοι σίγουρα αγωνίζονται να αλλάξουν το μέλλον τους σε αντίθεση με τους Ελληνες των οποίων η πλειοψηφία δεν αγωνίζεται για τίποτε.

Για αυτό ένας λόγος παραπάνω να μην ασχημονούμε.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail