Όλη η Αγκυρα τρέχει στη Μόσχα το Σάββατο - Τσαβούσογλου, Ακάρ, Φιντάν και Καλίν

apreklama / pixabay
Freepen.gr - Η τουρκική κυβέρνηση θα στείλει αύριο στη Ρωσία αντιπροσωπεία υψηλών στελεχών  για να συζητήσει και να συντονίσει τις συνέπειες της απόσυρσης των Ηνωμένων Πολιτειών από τη Συρία, η οποία διεξάγεται παράλληλα με τις επαφές της Άγκυρας-Ουάσιγκτον για τον ίδιο σκοπό, σύμφωνα με αξιωματούχο του ΑΚΡ σημειώνει η hurriyetdailynews.com.

Η ομάδα θα περιλαμβάνει τον υπουργό Εξωτερικών Mevlüt Çavuşoğlu, τον υπουργό Άμυνας Hulusi Akar, τον αρχηγό της ΜΙΤ Hakan Fidan και τον προεδρικό σύμβουλο İbrahim Kalın.

"Η αντιπροσωπεία θα ταξιδέψει στη Ρωσία το Σάββατο. Θα διεξαγάγει συνομιλίες για τη Συρία. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα αυτών των συνομιλιών, μπορεί να πραγματοποιηθεί τηλεφωνική συνομιλία [μεταξύ του Προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και του Ρώσου Προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν]. Θα προγραμματιστεί επίσης και μια συνάντηση του Ερντογάν με τον Πούτιν, "δήλωσε ο εκπρόσωπος του AKP Ömer Çelik στους δημοσιογράφους στις 26 Δεκεμβρίου.

Πιθανότατα η Αγκυρα δεν ικανοποιήθηκε με το πάγωμα της επίθεσης στην Ιεράπολη αμέσως μόλις ξεκίνησε, ούτε φυσικά με τις δηλώσεις της Μαρίας Ζαχάροβα ότι η Συρία πρέπει να αναλάβει τον έλεγχο σε όλες τις περιοχές ανατολικά του Ευφράτη.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail