Τα όμορφα Χριστούγεννα στο Καμισλί της Συρίας μακάρι να μην είναι τα τελευταία

Ασσύριοι, Αρμένιοι και όλοι οι χριστιανοί κάτοικοι του Καμισλί στη Βόρεια Συρία γιορτάζουν τα Χριστούγεννα υπο την απειλή της εισβολής των Τούρκων και τωΝ ισλαμιστών μισθοφόρων τους.

Μελίνα Κονταξή

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ έδωσε ουσιαστικά την αυτόνομη περιοχή της Ροζάβα υπό το πρόσχημα του πολέμου εναντίον της ISIS που οι Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις (Κούρδοι, Χριστιανοί και Άραβες) είναι στα πρόθυρα να την εξαλείψουν.

Μια περιοχή που Κούρδοι, Άραβες, Αρμένιοι, Ασσύριοι και άλλες εθνικότητες συμβιώνουν αρμονικά αφού έδιωξαν την ISIS από την γη τους, μια από τις ελάχιστες περιοχές της Μέσης Ανατολής που κάποιος μπορει να ασπαστεί ελεύθερα τον χριστιανισμό, κινδυνεύει να γίνει μια ισλαμιστική κόλαση.

Οι κάτοικοι που γιορτάζουν σήμερα στην καλύτερη περίπτωση θα πάρουν το δρόμο της προσφυγιάς στην χειρότερη θα μείνουν έρμαια στα χέρια των τζιχαντιστών όπως οι κάτοικοι της Αφρίν που δεν έφυγαν μετά την τουρκική κατοχή. Μακάρι να γίνει το θαύμα και να συνεχίζουν να γιορτάζουν τα Χριστούγεννα στη γη τους ελεύθεροι. Κατέκτησαν αυτό το δικαίωμα με το αίμα τους.


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail