Δεν είναι ΝΔ (της πάλαι ποτέ δεξιάς) αυτός…


Τελικά, αυτός πού δε θέλει την αυτοδυναμία της ΝΔ, είναι ο ίδιος ο Πρόεδρός της ο Κυριάκος Μητσοτάκης; Γιατί δεν είναι δυνατόν, μετά από τρεισήμισι χρόνια διακυβέρνησης της χώρας από τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, που έχουν φορτωμένο στις πλάτες τους το ολοκαύτωμα στο Μάτι Αττικής, τις καταστροφικές (δις) πλημμύρες της Μάνδρας Αττικής, με δεκάδες θύματα που αναζητούν τη δικαίωσή τους, το ξεπούλημα στους Σκοπιανούς της Μακεδονίας μας, το μπουρλότο που έβαλαν στις σχέσεις τους με την Εκκλησία της Ελλάδος και πόσα άλλα ακόμη, να μην καταγράφεται δημοσκοπικά η απόλυτη αυτοδυναμία της ΝΔ! 

Παναγιώτης Αποστόλου

Αλλά, πώς να καταγραφεί, αφού ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν σε όλα τα “εθνικά προσκλητήρια” απών;

Απών ήταν από τις δυο λαοσυνάξεις - συλλαλητήρια υπέρ της ελληνικότητας της Μακεδονίας μας σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα! Απών ήταν από τον λαϊκό ξεσηκωμό των Ελλήνων κατά της προδοτικής συμφωνίας των Πρεσπών! Απών ήταν στο ύπουλο χτύπημα της κυβέρνησης κατά της Θράκης μας με την απόφαση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ για το διορισμό των Μουφτήδων στην Κομοτηνή και την Ξάνθη! Απών ήταν από την υπόγεια συμφωνία Τσίπρα – Ιερώνυμου για το διαχωρισμό Κράτους - Εκκλησίας! Απών είναι και από την λαϊκή εξέγερση των μαθητών σε όλη την Β. Ελλάδα που βροντοφωνάζουν υπέρ της ελληνικότητας της Μακεδονίας μας με το “Ελλάς – Ελλάς, ή ταν ή επί τας”!

Θα πρέπει δηλαδή, να πιστέψουμε εκείνες τις κακόβουλες απόψεις, που φτάνουν στ΄ αυτιά μας, πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιζητά τη μη αυτοδυναμία της ΝΔ, προκειμένου να συγκυβερνήσει με τον ΣΥΡΙΖΑ; 

Αυτήν την εντολή του έδωσαν ΗΠΑ και Γερμανία; 

Αν όμως είναι έτσι, εκεί στη ΝΔ έχετε ακόμη το χρόνο να τον συμμαζέψετε! Τώρα! Όχι αύριο! Γιατί αύριο θα είναι αργά και δεν θα γλυτώσετε τις “αγχόνες” που θα στήσουν οι ανυποψίαστοι Νεοδημοκράτες, που ψηφίζουν σήμερα ΝΔ, ίσως, όχι επειδή παραδέχονται την ηγετική φυσιογνωμία του Κυριάκου Μητσοτάκη, αλλά γιατί θέλουν να διώξουν από την Εξουσία τους Εαμοβούλγαρους, Μπολσεβίκους, κατσαπλιάδες, της τάχατες και λεγόμενης ριζοσπαστικής αριστεράς!
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail