Η Ουκρανία κάλεσε τα Σκόπια να επιβάλλουν κυρώσεις στη Ρωσία

Freepen.gr - Η αντιπρόεδρος της Ουκρανίας για την Ευρωπαϊκή και Ευρω-Ατλαντική Ολοκλήρωση, Ιβάννα Κλίμπουους-Τσινσιάντζε, κάλεσε την πΓΔΜ να επιβάλει κυρώσεις κατά της Ρωσίας.

Αυτό είπε σε συνάντηση με τον σκοπιανό πρωθυπουργό, Ζόραν Ζάεφ κατά την επίσκεψή της στην Κροατία, αναφέρεται σε ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της κυβέρνησης.

Κάλεσε τα Σκόπια ως φιλική χώρα και υποψήφιο κράτος για ένταξη στην ΕΕ, να επιβάλλουν κυρώσεις κατά της Ρωσίας και να ενταχθούν στην ευρωπαϊκή πολιτική προς αυτήν την κατεύθυνση.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, τα κόμματα συζήτησαν επίσης κοινές προκλήσεις και στρατηγικούς στόχους για την αντιμετώπιση της ρωσικής παρέμβασης και των εξελίξεων στην πορεία προς την ένταξη στην ΕΕ και το ΝΑΤΟ. Με τη σειρά του, ο Ζάεφ σημείωσε ότι η ένταξη της πΓΔΜ στο ΝΑΤΟ σημαίνει ειρήνη και σταθερότητα στη χώρα. Τέλος εξέφρασε την ελπίδα ότι η Ουκρανία θα ενταχθεί στη Συμμαχία στο μέλλον.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail