Η Ρωσία προειδοποιεί την Τουρκία να μείνει έξω από τη Συρία, αφήστε τον Assad να πάρει πίσω τη χώρα

Freepen.gr - Η Ρωσική Ομοσπονδία φέρεται να προειδοποίησε την Τουρκία να παραμείνει έξω από τη Συρία και να αφήσει τον Σύριο Πρόεδρο Μπασάρ Αλ Ασάντ να ανακτήσει ολόκληρη τη χώρα.

Σύμφωνα με μια αναφορά του Associated Press, η Ρωσική Ομοσπονδία προειδοποίησε την Τουρκία ενάντια στη σύλληψη των εδαφών που βρίσκονταν υπό τον έλεγχο των δυνάμεων που υποστήριζαν οι ΗΠΑ στη βόρεια Συρία.

Παρά τις αξιώσεις αυτές του AP, η Ρωσική Ομοσπονδία δεν έχει ακόμη εκδώσει καμία δήλωση προειδοποιώντας την Τουρκία να μην ξεκινήσει την επίθεσή της εναντίον των Κροατικών Ομάδων Προστασίας του Λαού (YPG).

Ωστόσο οι χθεσινές δηλώσεις της Μαρίας Ζαχάροβα, εκπροσώπου του ρωσικού ΥΠΕΞ, ότι ο έλεγχος των περιοχών που εγκαταλείπουν οι ΗΠΑ πρέπει να περάσουν στη δικαιοδοσία της συριακής κυβέρνησης, έρχονται να ενισχύσουν το δημοσίευμα του ΑΡ.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail