Ποιοι είναι αυτοί που δεν κρύβουν τα γέλια τους για το Παρίσι τρολάροντας το Μακρόν - Θα χτυπήσει η λεγόμενη "κατάρα του Assad";

Freepen.gr - Τα πάντα είναι δανεικά στη ζωή και φαίνεται πως η Γαλλία δοκιμάζει κάτι από αυτό που προκαλέσε εν πολλοίς η ίδια στη Συρία υποδαυλίζοντας τις συγκρούσεις το 2011. Τα χρόνια πέρασαν, η Συρία άντεξε και κερδίζει τον πόλεμο. Τα αστικά κέντρα ανακτούν την ασφάλειά τους ενώ η χώρα υποδέχθηκε το 2017 1,5 εκ. τουρίστες.

Ήδη κυκλοφορούν χάρτες του Παρισιού (όπως κάποτε του Χαλεπίου και της Δαμασκού) απεικονίζοντας το κομμάτι που ελέγχουν οι εξεγερμένοι (φωτο)

Πηγαίνοντας ένα βήμα πιο πέρα, το Syrian_SR μεταδίδει τρολάροντας τους Γάλλους πως ο Εμμανουέλ Μακρόν έχει εγκαταλείψει το Παρίσι και βρίσκεται σε αεροπλανοφόρο των ΗΠΑ.





Και μπορεί οι Σύριοι παιρνούν την εκδίκησή τους βλέποντας τη Γαλλία σε αυτήν την κατάσταση, καθώς και σε άλλες πόλεις σημειώνονται επεισόδια, υπάρχει και μια πραγματικότητα που δεν είναι σάτιρα: η Δαμασκός είναι ασφαλέστερη πόλη από το Παρίσι.


Αυτό που απομένει να δούμε είναι αν ο Μακρόν θα αποτελέσει το επόμενο θύμα της λεγόμενης "κατάρας του Ασαντ" που θέλει να εξαφανίζεται από την πολιτική ή τη ζωή, όποιον έχει κατά καιρούς υποστηρίξει το "Assad must go".
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail