Τώρα επιχειρούν το πολύ χειρότερο, να διχάσουν τους μαθητές

4175959 / pixabay
Σειρά σχολείων ανά τη χώρα κάνουν καταλήψεις για το θέμα της Μακεδονίας αλλά και της Βορείου Ηπείρου όπως έχουμε δει σε κάποια βίντεο να δηλώνουν μαθητές. Σίγουρα θα υπάρχουν και οι χαβαλέδες, ωστόσο δε νομίζω ότι στη Βόρεια Ελλάδα τα παιδία παίζει.

Του Στρατή Μαζίδη

Ούτε μπορεί να ακυρώσει ότι το πιο υγιές κομμάτι της κοινωνίας, είναι ακόμη ζωντανό κι αντιστέκεται. Αυτό είναι ένα νέο, πραγματικό, ανόθευτο Πολυτεχνείο. Και τι κάνουν όλοι όσοι πρωτοστατούσαν στις καταλήψεις για ασήμαντες αφορμές κάποτε; Τις αναθεματίζουν! Κάποιοι ζητούν και παρέμβαση των αρχών.

Επίσης χρησιμοποιούν τη βολική για αυτούς Χρυσή Αυγή (αυτή που δικάζουν και δεν τελειώνουν) για να βαπτίσουν τους μαθητές ακραίους και εθνικιστές. Άβουλα όντα, έρμαια στα χέρια των ακραίων. Και που ξέρουμε εμείς ποιοι έστειλαν τα περιβόητα sms καθώς επίσης ποιοι βρίσκονται πίσω από τους αποστολείς;

Σε κάθε περίπτωση είναι φανερό τι πάει να συμβεί. Όποιος μαθητής ή μαθήτρια μιλά για Μακεδονία, Βόρεια Ηπειρο, Ελλάδα, Ορθοδοξία, 25η Μαρτίου και 28η Οκτωβρίου απέναντι σε κατακτητές και εισβολείς, όχι αόριστες έννοιες, θα βαπτίζεται ακραίος, θα στοχοποιείται, θα κηλιδώνεται για να μην τολμά να μιλά.

Ότι χειρότερο να ρίχνεις διχαστικό δηλητήριο στα παιδιά, στο αύριο (αν υπάρχει αύριο) αυτής της χώρας. Ντροπή σε εκείνους που το κάνουν, ντροπή όμως και σε αυτούς που δε μιλούν. Όπως το έλεγε και μια γνωστή ελληνική ταινία, "κάτω τα χέρια από τα νιάτα".
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail