Ο διάβολος στο κορμί του Τατσόπουλου



Ο Διάβολος βρίσκεται πάντα στις λεπτομέρειες. Και η διαβολική λεπτομέρεια στην ιλαροτραγωδία της επιλογής του Τατσόπουλου για το ψηφοδέλτιο της ΝΔ είναι πως δεν υπήρξε επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη, αλλά του επιβλήθηκε «απέξω», δηλαδή από εξωθεσμικά κέντρα Εξουσίας που προφανώς δεν σηκώνουν αντίρρηση από τους υποτακτικούς τους, ακόμα και για τις πιό «αψυχολόγητες» και γελοίες επιλογές τους.

Δημήτρης Γιαννόπουλος

Σημασία έχει πως τα υποχθόνια αυτά κέντρα έχουν ως μητρική τους γλώσσα την Ελληνική, αλλά μέσα τους βράζει του ανθελληνισμού η μανία: να σπάνε κάθε φορά τα νεύρα, το ηθικό και το φιλότιμο των Ελληνων.

Καμιά ξένη μυστική υπηρεσία ή εταιρία, καμιά Μπίλντερμπεργκ, και καμιά Στρογγυλή Τράπεζα δεν θα έδινε δεκάρα για κάποιο «τατσόπουλο» στο Ελλαδιστάν!

Μόνο το βαθύ κράτος της Εσωτερικής Κατοχής, που κινεί τα νήματα της Μεταπολίτευσης — από τον Αττίλα 1-2 ώς τα Μνημόνια — θα έφτανε σε τέτοιο σημείο ξεφτίλας, εξαναγκάζοντας ακόμη και τον Άδωνη Γεωργιάδη να αναφωνήσει μοιρολατρικά, «Από σήμερα, θα πρέπει να μάθουμε να περπατάμε έξω από το σπίτι μας τοίχο-τοίχο».

Και όπως λέει το ρεπορτάζ, έπεται συνέχεια με πιό εξωφρενικές εκπλήξεις στα ψηφοδέλτια της ΝΔ μέχρι να εξισορροπήσουν κάπως τα ποσοστά των δημοσκοπήσεων.

Για τη συνέχεια σας παραπέμπτω στο τελευταίο μου κείμενο > Τα σκιώδη γρανάζια ανακύκλωσης ...Τατσόπουλου
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail