Αυτά τα παιδιά είναι το νέο και αληθινό Πολυτεχνείο: Βγαίνουμε στο δρόμο για να μη μείνουμε έξω από την ιστορία!

Freepen.gr - Η κινητοποίηση των μαθητών σε όλη τη χώρα αποτελεί την τελευταία αλλά και καλύτερη μορφή αντίστασης για τη Μακεδονία, την οποία κάποιοι προσπαθούν να στιγματίσουν με την επίκληση της Χρυσής Αυγής. Ωστόσο οι μαθητές και οι μαθήτριες του ΓΕΛ Ηράκλειας έρχονται με μια επιστολή τους να βάλουν τα πράγματα στη θέση τους:

Η επιστολή έως ως εξής :

Σεβαστέ κύριε Διευθυντή,
Αγαπητοί μας καθηγητές,

Αυτές τις ώρες καλούμαστε να πάρουμε μία απόφαση ως μαθητές του Λυκείου Ηράκλειας και με περισσότερη ευθύνη ως μαθητές της Γ΄Λυκείου.
Ερχόμαστε σε διστακτική θέση επειδή αυτή η απόφαση έρχεται σε αντίθεση με τη δική σας επιθυμία, να συνεχιστεί ειρηνικά η λειτουργία του σχολείου.
Κύριε Διεθυντή, αυτή είναι και η δική μας επιθυμία. Ωστόσο νιώθουμε λαχτάρα να συμμετέχουμε ως Λύκειο Ηράκλειας στο μαθητικό παραλήρημα για τη “Μακεδονία” και φυσικά να μη μείνουμε έξω από την ιστορία όταν θα γράψει : “29/11/2018 όλοι οι μαθητές βροντοφωνάξαμε όχι στη Συμφωνία των Πρεσπών¨.
Υποσχόμαστε σεβασμό στο χώρο και στη μαθητική μας ταυτότητα.

Οι μαθητές του Γενικού Λυκείου Ηράκλειας
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail