Μια φάρσα ξεσκεπάζει ολόκληρο τον ξεπεσμό του νεοέλληνα

Η φάρσα που ακολουθεί, είναι ίσως η πλέον επιτυχημένη από πλευράς θεάσεων στην Ελλάδα αφού έχει ξεπεράσει συνολικά το 1.330.000 θεάσεων. Είναι όμως και η πλέον αποκαλυπτική ως προς το επίπεδο του σημερινού νεοέλληνα, για το οποίο δεν πρέπει να είμαστε περήφανοι.

Του Στρατή Μαζίδη

Η ωραία πρωταγωνίστρια έχει μόλις τσακωθεί τηλεφωνικά με το φίλο της γιατί την απάτησε με την κολλητή της. Αποφασίζει να του το ανταποδώσει με τον πρώτο τυχόντα όπως λέει στο ακουστικό ενώ παράλληλα έχει έρθει ο ντελιβεράς. Το ανυποψίαστο θύμα της φάρσας πέφτει κατευθείαν στη λούμπα βλέποντας την ωραία κοπέλα και το πράγμα τσουλάει μόνο του. "Δεν είμαι ωραία;" και απαντά "Μ...ναρος είσαι" ενώ στο εντελώς...φυσιολογικό ερώτημα αν θέλει να συνευρεθούν ατάκα κι επί τόπου, σα να τον ρωτά αν έχει ρέστα από 20αρι, απαντά ναι. Αμέσως αρχίζει και απλώνει τα χέρια του μη χάσει χρόνο, μέχρι που περνάμε στην επόμενη φάση της φάρσας και του κόβονται παραχρήμα οι ορέξεις. Άλλωστε άλλος είχε παραγγείλει φαγητό.

Προσέξτε λοιπόν τι συμπεράσματα βγαίνουν:

- Ένας άνθρωπος που πληρώνεται για να εργάζεται εκείνη την ώρα, έχει χρόνο όπως λέει για να καλαφατίσει τη γεμάτη θέληση για εκδίκηση πελάτισσα.

- Ούτε που του περνά από το μυαλό το πόσο τυχαία και βολικά του ήρθαν όλα και μήπως τίποτε άλλο μπορεί να παίζει

- Στις ανήθικες προτάσεις, ενδίδει αμέσως δίχως να σκεφτεί ούτε μια στιγμή ότι στο διπλανό δωμάτιο μπορεί να βρίσκεται μια συμμορία η οποία στην καλύτερη θα τον ληστέψει ή θα τον βιντεοσκοπήσει για εκβιασμό.

- Ακόμη κι αν ήρθαν βολικά όλα, δεν αναρωτιέται τι είδους άνθρωπο μπορεί να έχει απέναντί του (πχ αν είναι υγιής) ή αν θα πεταχτεί κάποιος άσχετος από άλλο δωμάτιο

- Με το που έρχεται ο φίλος της κοπέλας, ο αναψοκοκκινισμένος παρτενέρ ξαφνικά θέλει να γίνει λούης, θυμάται πως εργάζεται και ζητά τα λεφτά.

- Αν είχε μια σύντροφο ή σύζυγο, ήταν έτοιμος να την πουλήσει στο λεπτό.

Το πιο...αστείο μετά από αυτήν την φάρσα [;] είναι ότι προφανώς ενέκρινε τη δημοσίευσή της.

Στο τέλος της φάρσας του λένε ότι ήταν...υπέροχος. Ήταν;

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail