Για το Νίκο Φίλη υπάρχει Βόρεια Μακεδονία αλλά όχι Βόρεια Ηπειρος

Ο Νίκος Φίλης κληθείς να σχολιάσει στον τηλεοπτικό σταθμό CRETA (εδώ) τα της δολοφονίας Κατσίφα, εκτός του ότι ανέφερε πως "οι χουλιγκάνοι δεν αποτελούν στοιχεία εξωτερικής πολιτικής" και εστίασε σε αρχικά δεδομένα που αμφισβητούνται όπως ότι άνοιξε πυρ ο εκτελεσθείς κατά των αστυνομικών, επιχείρησε κάτι άλλο.

Του Στρατή Μαζίδη

Μίλησε για Νότια Αλβανία. Το ανέφερε και μια και δυο. Επιπλέον το σημείωσε εκ νέου, υπογραμμίζοντάς το και συμπληρώνοντας ότι δεν υπάρχει Βόρεια Ηπειρος!

Περίεργα πράγματα συμβαίνουν τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα. Το άσπρο γίνεται μαύρο και το αντίθετο. Κόβουμε και ράβουμε στα μέτρα μας κατά περίπτωση.

Ενώ λοιπόν δεν υπάρχει Βόρεια Ηπειρος, ωστόσο θα υφίσταται σύντομα Βόρεια Μακεδονία χάρη στους χειρισμούς της κυβέρνησης που υποστηρίζει. Μήπως ο Νίκος Φίλης, ο γνωστός αρνητής της Ποντιακής Γενοκτονίας μπορεί να μας το εξηγήσει αυτό; Λογικά με το λεκτικό επιστημονικό γλάσο που ντύνει τη ρητορική του κάθε φορά θα βρει μια ερμηνεία να μας καταπλήξει.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail