Η Ομόνοια στην Ελλάδα πέθανε στον καναπέ (αποδεδειγμένα με αριθμούς κιόλας)!

10 στους 20 από σας θα πάτε και θα ψηφίσετε:
3 θα ψηφίσουν ΝΔ
2 θα ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ
3 θα ψηφίσετε ένα άλλο κόμμα (ΧΑ,ΚΚΕ, Λεβέντη, Ποτάμι, ΑΝΕΛ κτλ).
Και μένουν άλλοι 2 που θα ψηφίσουν πολύ μικρά κόμματα, καθώς κι άκυρο/λευκό!

Γιώργος Αδαλής

Οι πρώτοι 8 απλά θα δώσετε μια μάχη, για το ποιος θέλετε να σας ξεπατώσει τα επόμενα 4 χρόνια. Το πώς, το ξέρετε ΚΑΙ οι 8 αναμφίβολα!

Οι 2, τελευταίοι απλά έχουν καταλάβει ότι δε γλυτώνουν τον βιασμό και αντιδρούν ρίχνοντας "άσφαιρα" αφού γνωρίζουν εκ των προτέρων ότι τα κόμματα αυτά δεν πρόκειται να κυβερνήσουν.

Μέχρι εδώ καλά!

Εγώ δεν τα έχω με αυτούς. Τα έχω με τους υπόλοιπους. Από τον 11ο ως και τον 20ο, που ΔΕΝ πρόκειται να πανε να ψηφίσουν. Δεν τους αρέσει κάποιο κόμμα αλλά ούτε και καταδέχονται να ψηφίσουν έστω "λευκό".

Μ αυτούς τα έχω, που συνειδητά επιτρέπουν στους πρώτους 3 ή 5 να ξεσκίζουν τους υπόλοιπους 17 ή 15!

Αν ποτέ καταλάβουν ότι είναι σχεδόν 5.000.000 στο σύνολο, τότε ίσως σταματήσω να είμαι εγώ ο γραφικός που λέει ότι αυτοί φταίνε επί της ουσίας για την κατάντια μας. Διότι όλοι αυτοί βαριούνται ακόμα και να συνεννοηθούν, ‘ετσι ώστε να επιλέξουν για παράδειγμα το τελευταίο κόμμα σε ψήφους στην Ελλάδα, ("κόμμα Πειρατών" με 15.000 ψήφους) και να του δώσουν 200 από τις 300 έδρες της Βουλής.

Αυτή είναι η δύναμη των καναπεδάτων!

Και δυστυχώς, αντί για να κυβερνούν αυτοί, αφήνουν αυτό το προνόμιο στους ... άλλους! Ενώ τελικά οι 11ος-20ος, είναι αυτοί που φωνάζουν και καταριούνται περισσότερο από τον καθένα! Στους καφενέδες όμως... μετά τις εκλογές.

Που να πάει το μυαλό τους ότι όλοι αυτοί, μπορούν να κάνουν ΕΝΑ κόμμα και να τελειώσουν όλα τα υπόλοιπα!

Α πα πα πα! Αυτά τα πράγματα δε γίνονται στην Ελλάδα! Εμείς είμαστε...Ευρωπαίοι, Απόγονοι του Μεγαλέξανδρου και ίσως και Εξωγήινοι. Είμαστε ένα απέραντο Alou Fun Park... που όταν του δείχνεις τον δρόμο της Εξουσίας, τότε σκιάζεται, φοβάται, βαριέται και στο τέλος πέφτει και κοιμάται γιατί δεν πιστεύει σε ένα πάρα πολύ απλό πράγμα.

Στην Ομόνοια …

Τα υπόλοιπα είναι νάχαμε να λέγαμε…
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail