Ο Πούτιν "κατάπιε αμάσητους" Τραμπ και Μέρκελ - Θα σηκώσει το “γάντι” η ΝΔ;

Τσίπρας και Κοτζιάς υποτάχθηκαν πλήρως στις εντολές των “συμμαχικών” δυνάμεων των ΗΠΑ – Γερμανίας και χωρίς αιδώ παραχώρησαν τη Μακεδονία μας στους πολιτισμικά ρακένδυτους (δηλαδή, χωρίς γλώσσα, τέχνες, παιδεία, επιστήμες, θεσμούς, τεχνολογία κ.α.) βόρειους γείτονές μας!

Του Παναγιώτη Αποστόλου
Πολιτικού αναλυτή - αρθρογράφου

Υπέστησαν το απόλυτο “ξεβράκωμα” από τον Τραμπ και τη Μέρκελ και είπαν και ευχαριστώ! Τα έδωσαν όλα: Όνομα, εθνότητα, γλώσσα! Και δεν πήραν τίποτε απολύτως! Παρέδωσαν τη νομιμοποίηση της Συμφωνίας των Πρεσπών στα χέρια και μόνο των Σκοπιανών! Αλλ΄ όμως, λογάριαζαν χωρίς τον ξενοδόχο που λέγεται ελληνικός λαός! Ο υπερήφανος ελληνικός λαός, που ξεσηκώθηκε και έστειλε το δικό του επαναστατικό μήνυμα, που μόνο αυτός ο προαιώνιος λαός γνωρίζει να στέλνει, όταν η Πατρίδα κινδυνεύει! Ένα ηχηρότατο μήνυμα, που ακούστηκε σε όλη την ελληνική Επικράτεια και οι ανιστόρητοι, πατριδοκάπηλοι, εθνομηδενιστές ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, θορυβήθηκαν τόσο που παρακαλούσαν να αποτύχει το δημοψήφισμα στα Σκόπια “για να σώσουν τα κεφάλια τους από τη λαιμητόμο”! 

Έτσι, στο περισπούδαστο δημοψήφισμα στα Σκόπια της Κυριακής 30 Σεπτεμβρίου 2018, προκειμένου ο Σκοπιανός λαός να αποφασίσει για το αν δέχεται τη Συμφωνία των Πρεσπών στη διαμόρφωση του ονόματος της χώρας του, την οποία συνήψαν η κυβέρνησή του μετά της ελληνικής κυβερνήσεως, απεδείχθη μέγα φιάσκο για τους Ζάεφ – Δημητρώφ και Τσίπρα – Κοτζιά, φερέφωνων της ΝΤΠ και της Παγκοσμιοποίησης!

Άκυρη η Συμφωνία των Πρεσπών…

Αυτή η προδοτική συμφωνία – για τα εθνικά μας θέματα από την ελληνική κυβέρνηση – είναι πλέον στον αέρα, αφού ο Σκοπιανός λαός τους γύρισε την πλάτη και το 65% απείχε από τις κάλπες, ακούγοντας τελικά, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας της χώρας του, ο οποίος ήταν αντίθετος με τη Συμφωνία των Πρεσπών και είχε καλέσει το λαό σε αποχή! Έτσι, τίθεται θέμα νομιμότητας της εγκυρότητας του δημοψηφίσματος και σηματοδοτούνται ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις στα Σκόπια!
Εξελίξεις, που όπως όλα δείχνουν επιταχύνονται μετά το διάγγελμα (Δευτέρας 1η Οκτωβρίου) του ΠτΔ Γκεόργκι Ιβάνοφ, ο οποίος μεταξύ των άλλων είπε:

«H πραγματικότητα είναι πως το χθεσινό δημοψήφισμα απέτυχε και αυτοί που ισχυρίζονται το αντίθετο ας μην προσπαθήσουν να παραποιήσουν την πραγματικότητα… Στο χθεσινό δημοψήφισμα, ο λαός απέρριψε τη Συμφωνία των Πρεσπών και εξέφρασε τη διαφωνία του με βιαστικές και επιζήμιες αποφάσεις, που εγκρίθηκαν χωρίς προηγουμένως να έχει επιτευχθεί εθνική συναίνεση… Το 36, 9% δεν είναι η θέληση του λαού αλλά το 63,1% … Τα ΗΕ, οι ΗΠΑ, ο Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ ανέφεραν πως, η ελευθερία, η ειρήνη και η δημοκρατία εφαρμόζονται μόνο σε κυρίαρχα και δημοκρατικά κράτη. Χτες ο λαός μας έδειξε την κυρίαρχη θέληση του…»!

Ο Πούτιν ξεβράκωσε τη Δύση…

Ωστόσο, το δημοψήφισμα της 30ης Σεπτεμβρίου 2018 στα Σκόπια σηματοδοτεί μια τεράστια πολιτική ήττα της Δύσεως και ειδικότερα του Ντόναλντ Τραμπ και της Άγκελα Μέρκελ! Οι οποίοι με ανιστόρητες, προκλητικές και εν πολλοίς αντιδημοκρατικές – θα έλεγα φασιστικού τύπου – παρεμβάσεις προσπάθησαν να ποδηγετήσουν τον Σκοπιανό λαό στα δικά τους συμφέροντα, τα οποία ακούν στην επιβολή - αναγνώριση του γειτονικού μας κρατιδίου με το όνομα “Μακεδονία” και στην ανακατάταξη των συνόρων της Βαλκανικής!

Ηττήθηκαν λοιπόν, κατά κράτος οι ΗΠΑ και η Γερμανία!
Ηττήθηκε ο “ανιστόρητος” Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος λίγες ημέρες πριν το δημοψήφισμα στα Σκόπια, απέστειλε επιστολή στον Ζόραν Ζάεφ, υπενθυμίζοντάς του πόσο καλή είναι η Συμφωνία των Πρεσπών και πόσο επωφελής είναι για τις ΗΠΑ και τα Σκόπια! Αποκαλώντας στην επιστολή του τα Σκόπια ως “Μακεδονία”! Ηττήθηκε η ξεδιάντροπη Άγκελα Μέρκελ, η οποία είχε το θράσος να μεταβεί στα Σκόπια προκειμένου να προπαγανδίσει υπέρ του “Ναι” στο δημοψήφισμα!
Ηττήθηκε το “αιμοβόρο γεράκι” των ΗΠΑ και του ΟΗΕ Μάθιου Νίμιτς για την ανθελληνική στάση του επί δεκαετίες στο ζήτημα της ονοματοδοσίας των Σκοπίων!
Αυτή η ήττα τους, λογίζεται ως πανωλεθρία, αφού νικητής βγήκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας των Σκοπίων Γκιόργκε Ιβάνοφ! 

Ναι, αποδείχτηκε πως είναι πανωλεθρία για τη Δύση το δημοψήφισμα της Κυριακής! Αφού νικητής αναδείχτηκε ο Βλαδιμίρ Πούτιν, ο οποίος στήριξε με πολλούς θεμιτούς και αθέμιτους τρόπους τον Πρόεδρο Ιβάνοφ! 

Και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας, ο Βλαδιμίρ Πούτιν εξοπλίζει διαρκώς το VMRO, το κόμμα του σλαβομακεδονικού εθνικισμού, προετοιμάζοντας το έδαφος για την επόμενη ημέρα στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων, εάν κι εφ΄ όσον ο Ντόναλντ Τραμπ προβεί στο απονενοημένο διάβημα, της ανάφλεξης της περιοχής! 

Αυτή η νίκη του Πούτιν βάζει φραγή – προς το παρόν – στα νεοναζιστικά σχέδια της Γερμανίας στα Βαλκάνια και το σχηματισμό της Μεγάλης Αλβανίας!

Ο αλυτρωτισμός των Αλβανών και τα σχέδια της Δύσεως…

Σχεδιασμό της Δύσεως που αποκάλυψα την Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2018 στην “ανοικτή επιστολή προς τους γείτονές μας”, η οποία δημοσιεύθηκε την ίδια ημέρα στην εφημερίδα Ελεύθερη Ώρα:
«…Όλοι αυτοί οι επίσημοι Ευρωπαίοι και Αμερικανοί,  που σας επισκέπτονται πολύ τακτικά τον τελευταίο καιρό θα σας  ξεχάσουν αμέσως μετά, αν κάνετε το τραγικό λάθος να ψηφίσετε υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών και των ανυπόληπτων κομπάρσων της, του Ζάεφ και του Δημητρώφ. Διότι αυτοί ενδιαφέρονται μόνον για τα δικά τους συμφέροντα που είναι ο κατακερματισμός της Βαλκανικής Χερσονήσου, η δημιουργία της μεγάλης Αλβανίας και η προετοιμασία των νέων Πολέμων που θα συνταράξουν την περιοχή μας κατά τα αμέσως προσεχή χρόνια!
Αναρωτηθήκατε γιατί το 95% των Αλβανών της χώρας σας είναι υπέρ του “ναι” στο προσεχές δημοψήφισμα της προσεχούς Κυριακής; Είναι οι Αλβανοί της χώρας σας κάτι άλλο εκτός από Αλβανοί;

Τότε γιατί είναι υπέρ της ονομασίας του κράτους σας ως “Μακεδονία”;
Θα δεχτούν αυτοί ποτέ εν τοις πράγμασι, να ονομάζονται “Μακεδόνες”, να ομιλούν τη “Μακεδονική γλώσσα” (;;;) και να φέρουν την “Μακεδονική εθνότητα”;

Άρα, τίνων τα παιχνίδια θα εξυπηρετήσετε αν ψηφίσετε την αποδοχή της συμφωνίας των Πρεσπών; Δεν σας έγινε μάθημα η ένοπλη σύγκρουση των Αλβανών αυτονομιστών του Εθνικού Απελευθερωτικού Στρατού με τον κρατικό στρατό και τις δυνάμεις ασφαλείας της χώρας σας, όπου η λήξη τους δημιούργησε το 2001 τη βελτίωση των δικαιωμάτων των Αλβανών στα Σκόπια; Που σφραγίστηκε με την Συμφωνία Πλαισίου της Οχρίδας και η οποία μεταξύ των άλλων αυτονομιστικών δικαιωμάτων καθιστούσε ισότιμη την αλβανική γλώσσα με την επίσημη γλώσσα της χώρας σας;

Στην ένοπλη αυτή σύρραξη, που κόντεψε να οδηγήσει σε εμφύλιο πόλεμο τη χώρα σας, δεν ηγείτο ο UCKM με επικεφαλής τον Αλί Αχμέτι; Πού παρ΄ ότι το 2001 παρέδωσαν το βαρύ οπλισμό τους, εν τούτοις είναι κυρίαρχοι στα αλβανικά ζητήματα στην ΠΓΔΜ;

Ο Αλί Αχμέτι δεν στηρίζει την κυβέρνηση Ζόραν Ζάεφ σήμερα; Δεν εγκαθίδρυσε στο Προεδρείο της Βουλής τον Αλβανό Ταλάτ Τζαφέρι, πρώην διοικητή του UCK;

Σας “κλέβουν” οι Αλβανοί τη χώρα σας και δεν το παίρνετε χαμπάρι; Με τις ευλογίες των ΗΠΑ και της Γερμανίας, βεβαίως – βεβαίως!

Αλλά, να σας θυμίσω ποιος σας στήριξε τότε, για να αποφευχθεί ο διαμελισμός της χώρας σας;
Δεν σας στήριξε η Ελλάς; Πού βρίσκονταν οι σημερινοί φίλοι σας, το ΝΑΤΟ και η Γερμανία, οι οποίοι ήταν τότε υπέρ των Αλβανών αυτονομιστών;»!

Γιατί ψήφισαν μαζικά “Ναι” οι Αλβανοί των Σκοπίων;

Σε προηγούμενο άρθρο μου είχαμε θέσει καυτά ερωτήματα στον ΥΠΕΞ Νίκο Κοτζιά και δυστυχώς δεν πήραμε απαντήσεις:

Σύμφωνα με την υψηλή πληροφόρηση που έχουμε, στην τελευταία συνάντηση των ΥΠΕΞ Ελλάδος και Αλβανίας στη Ρόδο τον Ιούνιο, ζητήθηκε από τον κ. Κοτζιά η μεσολάβηση της Αλβανίας στο αλβανικό στοιχείο των Σκοπίων, ώστε να ψηφίσουν “Ναι”; Ζητήθηκε κάποιο αντάλλαγμα από τον ΥΠΕΞ της Αλβανίας;

Μήπως αυτό αφορούσε το διεθνώς ανύπαρκτο θέμα της Τσαμουριάς;
Που θα λάβει υπόσταση μόνο εάν το αναγνωρίσει η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ;
Αναμένουμε τις απαντήσεις του κ. Νίκου Κοτζιά…

Θα σηκώσει το “γάντι” η ΝΔ;

Χθες διαβιβάστηκε στη Βουλή των Ελλήνων η μήνυση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων (ΠΟΠΣΜ) κατά του ΥΠΕΞ Νίκου Κοτζιά, για εσχάτη προδοσία!
Αδίκημα, που η ΠΟΠΣΜ θεωρεί ως τετελεσμένο, με σφετερισμό της Εξουσίας που απονέμει το Σύνταγμα της Ελλάδος στο κρατικό αξίωμα του ΥΠΕΞ! Αφού, υπάρχει η κατάλυση των δημοκρατικών θεσμών, της έκφρασης του ελληνικού λαού μέσω δημοψηφίσματος και της λαϊκής κυριαρχίας, καθώς και του κοινοβουλευτικού πολιτεύματος! Όπως επίσης – μετά την υπογραφή του στη συμφωνία των Πρεσπών – θεωρείται τετελεσμένο το αδίκημα της άμεσης συνέργειας σε επιβουλή εδαφικής ακεραιότητας (άρθρο 138 ΠΚ)! 

Το ζητούμενο λοιπόν είναι, αν ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η ΝΔ θα έχουν τα πολιτικά άντερα να στηρίξουν αυτήν την κατηγορία περί της Εσχάτης Προδοσίας του ΥΠΕΞ της Πατρίδος μας!
Που έρχεται δυο μέρες μετά το διενεργηθέν δημοψήφισμα στα Σκόπια, από το οποίο βγαίνει ανεπανόρθωτα στραπατσαρισμένη η ελληνική κυβέρνηση και ειδικότερα ο ΥΠΕΞ Νίκος Κοτζιάς!
Της δίνεται δηλαδή, της ΝΔ ιστορική ευκαιρία για να πάρει το “κεφάλι” του ΣΥΡΙΖΑ! Θα τολμήσει να πάρει αυτονόητες αποφάσεις;

Θα αναγγείλει προεκλογικά, πώς όσα πολιτικά κυβερνητικά πρόσωπα πρόδωσαν την Πατρίδα, θα καθίσουν στο Εδώλιο του Ειδικού Δικαστηρίου;
Γιατί κ. Μητσοτάκη, “αν δεν σπάσεις αυγά, ομελέτα δεν τρως”…
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail