Ούτε η κόλαση δεν τους χωρά - Μέθυσαν, έδεσαν και άνοιξαν με μαχαίρι την κοιλιά εγκύου για να την πάρουν το μωρό της

Freepen.gr - Ένα ζευγάρι έκλεψε το μωρό από τη μήτρα μιας εγκύου γυναίκας αφού την έδεσε σε ένα δέντρο και στη συνέχεια άνοιψαν την κοιλιά της με ένα μαχαίρι όπως αναφέρει η dailymail.co.uk.

Το σώμα της Mara Cristiana da Silva, 23 ετών, που ήταν έγκυος οκτώ μηνών, βρέθηκε προχθές σε δάσος κοντά στο Joao Pinheiro της νοτιοανατολικής Βραζιλίας.

Η γυναίκα που κατηγορήθηκε για τη δολοφονία της, η Angelina Rodrigues, "πάντα ονειρευόταν να αποκτήσει ένα κοριτσάκι", σύμφωνα με συγγενή.

Όπως αναφέρουν τοπικά δημοσιεύματα, οι γιατροί στο τοπικό νοσοκομείο του Σάο Λουκά είχαν ειδοποιήσει την αστυνομία τη Δευτέρα, αφού η Rodrigues έφτασε με ένα νεογέννητο μωρό ισχυριζόμενη ότι είχε μόλις γεννήσει.

Το προσωπικό μπήκε σε υποψίες αφού είδε ότι η «αναστατωμένη» 40χρονη περπατούσε κανονικά και ηρνείτο να υποβληθεί σε ιατρικούς ελέγχους.


Μετά την ανακάλυψη του σώματος της Da Silva, η αστυνομία συνέλαβε χθες τη Rodrigues, μαζί με τον σύζυγό της Roberto Gomes da Silva.

Η Rodrigues ομολόγησε αργότερα ότι μέθυσε την άτυχη γυναίκα πριν δέσει σε ένα δέντρο με μεταλλικό σύρμα και αφαιρέσει το μωρό από τη μήτρα της, σύμφωνα με την αστυνομία.

Ωστόσο, παρά τον ισχυρισμό της ότι ο σύζυγός της Gomes da Silva δεν συμμετείχε στο έγκλημα, η αστυνομία αμφέβαλε ότι θα μπορούσε να διαπράξει την πράξη μόνη της, σύμφωνα με έναν εκπρόσωπό της που είπε:

«Πιστεύουμε ότι ο σύζυγος και ένας τρίτος έλαβαν μέρος, αλλά όλα αυτά θα εξαρτηθούν από μια έρευνα της αστυνομίας. Οι εξετάσεις δείχνουν ότι η Αντζελίνα δεν ήταν έγκυος και πιστεύουμε ότι το έγκλημα ήταν προμελετημένο».

Η θεία του θύματος, Euza Ribeiro, δήλωσε στον ιστότοπο της G1 της Βραζιλίας ότι η Rodrigues πλησίασε την κα Da Silva αφού ανακάλυψε ότι ήταν έγκυος με ένα κορίτσι.

Είπε: «Η γυναίκα πάντα ονειρευόταν να έχει κοριτσάκι και όταν είδε ότι η ανιψιά μου ήταν έγκυος άρχισε να προσφέρει βοήθεια. Της έδωσε τα χρήματά της για υπερηχογράφημα και την ημέρα που πέθανε της είχε πει ότι θα αγοράσει όλα τα πράγματα που θα χρειαζόταν το μωρό».

Η Rodrigues είχε επίσης μετακομίσει στο σπίτι του θύματος το Σάββατο.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το σώμα της Da Silva βρέθηκε δεμένο σε ένα δέντρο με συρματόπλεγμα γύρω από το λαιμό της και με την κοιλιά της ανοικτή από όπου πιστεύουν ότι το μωρό αφαιρέθηκε.

Το βρέφος επί του παρόντος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο του Σάο Λουκά στην Πάτο ντε Μίνας, καθώς φέρει τραύμα στο κεφάλι λόγω της βίαιης αποκοπής από τη μήτρα της μητέρας του.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail