Ναι Πάνο μας χρωστάς μια συγγνώμη, αλλά για όλα τα άλλα, όχι τον Σπένσερ Νικόλαο

Ο Πάνος Καμμένος μιλώντας σε ένα στενό ακροατήριο ζήτησε συγγνώμη επειδή ανέδειξε πρόσωπα και έκανε υπουργούς, ανθρώπους που δείχνουν έτοιμοι να μεταπηδήσουν στο ΣΥΡΙΖΑ.

Του Στρατή Μαζίδη

Ο Πάνος Καμμένος (κυριολεκτικά μετά την ψήφιση από τους Σκοπιανούς των επικείμενων συνταγματικών αλλαγών) προσεγγίζει ορισμένα ζητήματα λάθος. Ουδόλως μας ενδιαφέρει τι κάνει ένα πρώην μοντέλο κι ένας πρώην δημοσιογράφος, ο Νικόλας Τέρενς Σπένσερ κτλ που από τη ΝΔ έκανε ένα τόξο και περνά στο ΣΥΡΙΖΑ.

Άλλα μας ενδιαφέρουν. Πχ μας ενδιαφέρει ότι δέχθηκε ενώ προπαγάνδιζε το ήπιο φορολογικό σύστημα, να ψηφίσει το ξέσκισμά μας. Μας απασχολεί πως θα ερχόταν να τους νικήσει και να μας λευτερώσει ("τώρα θα τους νικήσουμε! τώρα θα τους διαλύσουμε!") και τελικά ψήφισε και εφάρμοσε μνημόνια! Μας ενοχλεί που σε όλα τα...προοδευτικά και αντεθνικά νομοσχέδια του ΣΥΡΙΖΑ δεν έριξε την κυβέρνηση αλλά έβγαινε απλά έξω. Μας πειράζει που επί των ημερών του στο ΥΕΘΑ, Αλβανοί και λοιποί νατοϊκοί περιπολούν τα θαλάσσια σύνορά μας ή που υπέστημεν ναυτικό αποκλεισμό στα Ιμια. Μας πειράζει που άφησε τα των Σκοπίων να φτάσουν ως εδώ.

Σε μια πρόταση; Μας ενοχλεί που παρά τις επαγγελίες του ήρθε και εφάρμοσε πολύ χειρότερα! Για αυτό έχει να μας πει καμία συγγνώμη; Διότι τελικά για όλους εμάς δεν ήταν ούτε αναγκαίος, ούτε καλός όπως συνήθιζε να λέει στο σποτάκι του πριν τις 25 Ιανουαρίου 2015.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail