Καταγγελία Αλβανού στον Μπερίσα: Η Ελλάδα μοιράζει ταχύτατα διαβατήρια σε χωριό στη Φοινίκη!

Freepen.gr - Μια ασυνήθιστη καταγγελία έγινε σήμερα από το Σαλί Μπερίσα και δημοσιεύει η αλβανική ιστοσελίδα opinion. Επί της ουσίας καταγγέλλεται μια μυστική αποστολή του ελληνικού κράτους στη νότια περιοχή της Φοινίκης. 

Σύμφωνα με τον πολίτη που ενημέρωσε τον Μπερίσα, το αλβανικό κράτος μας δεν έχει προβεί μέχρι στιγμής σε καμία ενέργεια για να σταματήσει το "πρωτοφανές" γεγονός της διανομής ελληνικών διαβατηρίων στα νότια της χώρας.

Ο πολίτης είπε μέσω facebook στον Μπερίσα:

«Λέγομαι R. P και είμαι από τους Αγίους Σαράντα. Είμαι τσάμης και ανησυχώ πολύ με όσα γίνονται στο δημοτικό διαμέρισμα στο χωριό Παντελεήμων κοντά στα Λιβάδια που θεωρείται χωριό της ελληνικής μειονότητας ενώ έχει τσάμικο πληθυσμό. Ωστόσο διανέμονται γρηγορότερα στους κατοίκους ελληνικά διαβατήρια και το διεφθαρμένο κράτος μας μου προκαλεί για το χωριό μας Δρ Μπερίσα»

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail