Εδώ ο κόσμος χάνεται και η ΝΔ...προαλείφεται

secondfromthesun0 / 2 images
Επί του παρόντος, λογικά επίσης του μέλλον (αλλά και του παρελθόντος) στη χώρα μας επικρατεί ένας χαμός. Από που να το πιάσεις και που να το αφήσεις; Σε όλους τους τομείς υπάρχει μια τέτοια πορεία καταβύθισης που θα ζήλευε και το υποβρύχιο Παπανικολής.

Του Στρατή Μαζίδη

Τι να πρωτοσημειώσει κανείς; Την ισοπέδωση της οικονομίας με τη ληστρική φορολογία; Το ΕΝΦΙΑ που έγινε ακόμη μεγαλύτερος για τη μεσαία ιδιοκτησία; Την προώθηση της λεγόμενης προοδευτικής ατζέντας; Την κατάλυση της παιδείας με όλους τους επιστημονικούς κλάδους να διαμαρτύρονται; Την εγκληματικότητα; Τη διάλυση της ΕΛΑΣ; Την τραγική κατάσταση πολλών νοσοκομείων; Την παράνομη μετανάστευση και τους επαναπατρισμούς που γίνονται με ρυθμούς χελώνας; Την παράδοση της Μακεδονίας; Την ποινικοποίηση της έκφρασης; Τις προκλήσεις της Αλβανίας σε βάρος της μειονότητας;

Και σε όλα αυτά πού βρίσκεται η ΝΔ; Πουθενά. Μάλλον πίσω στο 2009 όταν δεν έλαβε το μήνυμα των εκλογών. Γιοι, κόρες, ανήψια και λοιποί απλά προαλείφονται για όταν βρεθούν πάλι στην εξουσία μαζί με την αυλή του ο καθένας.

Στα βασικά δεν έχουν καμία διαφορά με το ΣΥΡΙΖΑ. Ντρέπονται για αυτό που υποτίθεται πως εκπροσωπούν. Δεν κερδίζουν. Ο Τσίπρας χάνει. Αλλά τρίβει τα χέρια του διότι όσο η ΝΔ...προαλείφεται, αυτός έχει παγιδεύσει την πιθανή κυβερνητική της θητεία με την εκλογή του ΠτΔ. Παράλληλα προσπαθεί να σκάσουν οι βόμβες στα χέρια του Κυριάκου.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail