Ταλαντούχοι, λεμούριοι, φιλόδοξα μοντέλα, τραγουδιστάδες και άνθρωποι-κοτόπουλα συνθέτουν τη νέα Ελλάδα

Από όλα έχει ο μπαχτσές σε μια κοινωνία όπου ο καθένας αναζητά την καλή. Τα λίγα λεπτά δημοσιότητας που θα γίνει γνωστός, θα αποκτήσει οπαδούς και θα αρχίσει να βγάζει χρήματα.

Του Στρατή Μαζίδη

Οι επιλογές πολλές. Για όλα τα γούστα. Από το να ζεις πανβρώμικος κάπου στην ερημιά μέχρι το να περπατάς χωρίς ρούχα μπροστά σε μερικά ζευγάρια μάτια που σε σκανάρουν από πάνω ως κάτω. Το παραμικρό θεωρείται ταλέντο όπως το να μεταμορφώνεσαι σε κότα και να μιλάς ακαταλαβίστικα.

Αναλώσιμες φουρνιές για να απασχολούν το μυαλό της κοινωνίας. Δεν έχει πια σοβαρές παραγωγές με μια αρχή, μέση και τέλος. Σταμάτησαν επίσης οι πολιτικές εκπομπές για να μη γίνεται συζήτηση. Μόνο ελαφρά σόου. Το μυαλό να χαλαρώνει και να μην σκέπτεται.

Άνθρωποι ταλαντούχοι και μη, παρελαύνουν μπροστά μας κάθε βράδυ. Περνούν και φεύγουν. Απόδειξη η εξαφάνισή τους το επόμενο πρωί. Τι απέγιναν όλοι εκείνοι οι εκάστοτε μεγάλοι νικητές; Με ελάχιστες εξαιρέσεις, χάθηκαν.

Αυτό όμως είναι το σκηνικό που συνθέτει τη νέα Ελλάδα.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail