Από την ανατροπή του Παπανδρέου το 2011 στην ψηφοφορία των Σκοπίων - Ο σκοτεινός δάκτυλος του 4ου Ράιχ

WikimediaImages / pixabay
Το γερμανικό βασίλειο των Βρυξελλών - Πράγματι δεν μπορεί να είναι κανείς σίγουρος πως η Ιταλία δεν θα συμβιβαστεί τελικά, μετά από ένα θέατρο εντυπώσεων, ακολουθώντας το «φωτεινό» ελληνικό παράδειγμα - την κυβίστηση του αιώνα το 2015. 


Έτσι όλοι οι Ευρωπαίοι θα έσκυβαν το κεφάλι ενόψει των Ευρωεκλογών, ξεχνώντας τις «αποσχιστικές τάσεις» από το γερμανικό βασίλειο των Βρυξελλών - από τη νέου τύπου Σοβιετική Ένωση, η οποία μοιάζει με αυτά που είχε προβλέψει ο Orwell στο «1984» πως θα συμβούν. Το ολοκληρωτικό καθεστώς δηλαδή του «Μεγάλου Αδελφού», το οποίο παρακολουθεί συνεχώς τους πάντες, ασκώντας απόλυτο έλεγχο στις πράξεις και στις συνειδήσεις - θεωρώντας ως μέγιστο έγκλημα το θανάσιμο αμάρτημα της σκέψης, καθώς επίσης οτιδήποτε οδηγεί στη διάπραξη του.

Η πιθανότητα κυβίστησης εκ μέρους της Ιταλίας τεκμηριώνεται από το ότι, κανένας δεν κατάφερε τα τελευταία χρόνια να εκλεγεί ως κυβέρνηση, εάν δεν στηριζόταν από τις ελίτ και το σύστημα που ελέγχουν. Εύλογα λοιπόν θα μπορούσε να ισχύει κάτι ανάλογο για τη «Λίγκα του Βορά» και το «Κίνημα των πέντε Αστέρων» - ενώ, παρά το ότι τα επιτόκια των ιταλικών ομολόγων έχουν διασπάσει το φράγμα του 3,60%, με το spread απέναντι στα γερμανικά να είναι στα επίπεδα του 2011 (πάνω από 3%), το ευρώ παραμένει ψύχραιμα στο 1,15 σε σχέση με το δολάριο. Εκτός αυτού ο γαλλικός και γερμανικός χρηματιστηριακός δείκτης δεν δείχνουν πανικό - όπως θα έπρεπε, εάν προβλεπόταν πράγματι η έξοδος της Ιταλίας και η διάλυση της Ευρωζώνης.

Υπενθυμίζουμε πως γίνονται διαμαρτυρίες εναντίον του BREXIT στη Μ. Βρετανία, με στόχο να ανατραπεί, ότι τα Σκόπια ψήφισαν υπέρ της αλλαγής του ονόματος σε Βόρεια Μακεδονία παρά την αποχή του 65%, μετά από συνομιλίες και χρηματισμούς πίσω από κλειστές πόρτες, πως η κυρία Le Pen παραπέμφθηκε σε ψυχιατρική εξέταση, ότι ο Macron έγινε πρόεδρος με ένα καινούργιο κόμμα ηλικίας λιγότερο του ενός έτους, εφαρμόζοντας αμέσως μετά μία άκρως νεοφιλελεύθερη πολιτική, πως ο κ. Παπανδρέου ανατράπηκε σε χρόνο μηδέν όταν τοποθετήθηκε υπέρ της διεξαγωγής δημοψηφίσματος στην Ελλάδα, επίσης ο κ. Berlusconi όταν τέθηκε υπέρ της εξόδου της Ιταλίας από την Ευρωζώνη, ότι ο κ. Strauss Kahn κατηγορήθηκε για παρενόχληση μίας μαύρης υπηρέτριας όταν στάθηκε απέναντι στο σύστημα κοκ. - τεκμηριώνοντας πως βιώνουμε μία απίστευτη δικτατορία, η οποία έχει καταργήσει κάθε είδους δημοκρατία στην Ευρώπη και δεν σέβεται κανένα σύνταγμα.

Πολύ χειρότερα, οι πολιτικοί της Ευρώπης έχουν αποθρασυνθεί, αδιαφορώντας φανερά πια για τις επιθυμίες των Πολιτών των χωρών τους - ενώ η ΕΚΤ χρησιμοποιείται ως πολεμικό όπλο αιχμής, όταν κάποια κυβέρνηση τολμήσει να αντιδράσει. Υποχρεώνει επί πλέον τις εταιρείες αξιολόγησης να υποτιμήσουν την πιστοληπτική ικανότητα της χώρας που τοποθετεί στο στόχαστρο, για να υποταχθεί στις εντολές της μοναρχίας των Βρυξελλών - της οποίας ηγείται ένας άνθρωπος που είχε στο παρελθόν μετατρέψει το Λουξεμβούργο σε παράδεισο φοροδιαφυγής των πολυεθνικών και των ασύδοτων τραπεζικών ιδρυμάτων.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail