Θερμή υποδοχή στο Ζάεφ με πανό: «Ποτέ Βόρεια, πάντα Μακεδονία»

Freepen.gr - Παρά το γεγονός ότι η εκστρατεία για το δημοψήφισμα δεν έχει αρχίσει επίσημα, ο πρωθυπουργός Ζόραν Ζάεφ και άλλα μέλη της κυβέρνησης και του κυβερνώντος κόμματος εδώ και μια εβδομάδα έχουν ξεκινήσει μια ισχυρή εκστρατεία υπέρ του «Ναι» στο επερχόμενο δημοψήφισμα όπου θα κριθεί η τύχη της συμφωνίας των Πρεσπών ανάμεσα στην Ελλάδα και τα Σκόπια για την αλλαγή του συνταγματικού ονόματος του κρατιδίου από Μακεδονία σε Βόρεια Μακεδονία.

Όπως αναφέρει το infomax.mk ο πρωθυπουργός Ζάεφ επισκέφθηκε το Γκόστιβαρ, στο πλαίσιο της εκστρατείας, και εκεί οι πολίτες τον υποδέχτηκαν με πανό που έγραφε:

«Ποτέ Βόρεια, πάντα Μακεδονία».

Στην Ελλάδα βέβαια όσοι αντιδρούν ή επιχειρούν να εκφράσουν την αντίθεσή τους χαρακτηρίζονται ως ακροδεξιοί, ρατσιστές κ.ο.κ.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail