Κλειστά όλα τα σχολεία την Παρασκευή στην Αττική αποφάσισε η Περιφέρεια Αττικής

Κλειστά θα είναι όλα τα σχολεία στην Αττική την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου, λόγω της ισχυρής κακοκαιρίας που πλήττει τη χώρα.

Οι αρμόδιοι αντιπεριφερειάρχες ανακοίνωσαν το κλείσιμο των σχολείων σε περιοχές της Αθήνας και στη συνέχεια, η Περιφέρεια Αττικής έλαβε την απόφαση να κλείσουν όλα τα σχολεία στην Αττική.

1. Με απόφαση της Περιφέρειας και των δημάρχων Ελευσίνας, Μάνδρας, Μεγαρέων και Ασπροπύργου, όλα τα σχολεία των συγκεκριμένων περιοχών θα παραμείνουν κλειστά αύριο, Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018. Η απόφαση ελήφθη λόγω των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων που αναμένεται να ενταθούν τις επόμενες ώρες και να πλήξουν αυτούς τους δήμους.

2. Με απόφαση του αντιπεριφερειάρχη Νότιου Τομέα Αθηνών, Χρήστου Καπάταη, λόγω των έκτακτων καιρικών φαινομένων την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου όλα τα σχολεία και οι παιδικοί σταθμοί, στους δήμους Αγίου Δημητρίου, Αλίμου, Αργυρούπολης - Ελληνικού, Γλυφάδας, Καλλιθέας, Μοσχάτου - Ταύρου, Νέας Σμύρνης και Παλαιού Φαλήρου δεν θα λειτουργήσουν, για την αποφυγή ατυχημάτων.

3. Με απόφαση του αντιπεριφερειάρχη Γιάννη Βασιλείου, κλειστές θα είναι οι σχολικές μονάδες όλων των βαθμίδων σε Ανω Λιόσια, Ζεφύρι και Χασιά

4. Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία όλων των βαθμίδων και οι Δημοτικοί Βρεφονηπιακοί Σταθμοί του Δήμου Κορυδαλλού, την Παρασκευή 28/9, λόγω των ακραίων καιρικών συνθηκών που αναμένεται να επικρατήσουν στην Αττική. Την απόφαση έλαβαν από κοινού ο αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Γιώργος Γαβρίλης και ο δήμαρχος Κορυδαλλού Σταύρος Κασιμάτης, για προληπτικούς λόγους.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail