Ξεπεσμός - Να στέκεσαι ταπεινωμένη με ένα μπικίνι μπροστά σε τέσσερις και να σε βγάζουν για πέταμα

ractapopulous / pixabay
Περιδιαβαίνοντας τα sites έπεσα πάνω σε μια ανάρτηση που είχε συγκεντρώσει αρκετές θεάσεις και αφορούσε το πόσο υποτιμητικά έως εξευτελιστικά αντιμετωπίστηκε μια υποψήφια μοντέλα από τους κριτές της.

Του Στρατή Μαζίδη

Κάθισα να δω το βίντεο. Είναι να απορείς με πολλά. Τι να πρωτοπιάσεις; Ότι όλοι ελπίζουν να πιάσουν την καλή βγάζοντας τα ρούχα τους σε διάφορα παιχνίδια rality; Πώς κάποιοι δεν αντιλαμβάνονται τι μπορούν και τι δεν μπορούν να κάνουν; Ότι κάποιοι άλλοι δεν είναι θεοί αλλά θνητοί λέγοντας ναι μεν αυτό που πρέπει αλλά όχι ισοπεδώνοντας ανθρώπινες ψυχές;

Να στέκεσαι ταπεινωμένη με ένα μπικίνι σε μπροστά σε τέσσερις και να σε βγάζουν για πέταμα. Να κάθεσαι να εξευτελίζεσαι. Να μη σηκώνεσαι να φύγεις δίνοντας μια απάντηση και λαμβάνοντας βέβαια ένα μάθημα.

Φτηνά θεάματα και χαμηλό επίπεδο εκατέρωθεν. Αυτό όμως ζητά και ο κόσμος τελικά. Ωμό κρέας, βαριές προσβολές και ντόρο. Να βλέπει κόντρες και να ξεχνιέται σε μια χώρα που χάνεται μαζί με το λαό της.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail