Απόπειρα αεροπειρατείας στη Lufthansa κατέληξε σε νοκ άουτ από πρωταθλητή του μποξ

Freepen.gr - Ο Tarik Sahibeddine (φωτο) γεννήθηκε στις 22 Οκτωβρίου του 1971 στο Μαρόκο. Στην επαγγελματική του καριέρα στη Γαλλία, είχε 23 αγώνες, στους οποίους κέρδισε 12, δύο από τους νοκ-άουτ και υπέστη 11 ήττες.

Ο διπλός πρωταθλητής πυγμαχίας της Γαλλίας όμως δεν ξέχασε το ταλέντο του. Συγκεκριμένα εξουδετέρωσε έναν επιβάτη μιας πτήσης της Lufthansa, ο οποίος προσπάθησε να καταλάβει το αεροπλάνο, το οποίο ήταν εν πτήσει από το Μόναχο στο Παρίσι.

Όπως έγραψε ο δημοσιογράφος Arno Romero στη σελίδα του στο Facebook, ο επιβάτης να εισέλθει στο θάλαμο διακυβέρνησης για να αναγκάσει τους πιλότους να αλλάξουν την πορεία.

Ωστόσο, ο 46χρονος Sahibeddin εμπόδισε την αεροπειρατεία, καθώς πέταξε τον άνθρωπο στο πάτωμα και τον έδεσε, επιτρέποντας στο πλήρωμα να συνεχίσει με επιτυχία την πτήση.

Μετά την προσγείωση στο αεροδρόμιο του Charles de Gaulle στο Παρίσι, ο δράστης παραδόθηκε στις αρχές και ο Sahibeddin κέρδισε το χειροκρότημα επιβατών και πληρώματος, δήλωσε ο δημοσιογράφος.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail