Τούρκος που λέγεται Dolar δεν αντέχει άλλο την καζούρα και τις φάπες κι αλλάζει το όνομά του

Freepen.gr - Ένας Τούρκος στη δυτική επαρχία Muğla της Τουρκίας αποφάσισε να αλλάξει το επώνυμό του, Dolar, ως απάντηση στα πειράγματα που δέχεται εσχάτως λόγω της απότομης απώλειας αξίας της τουρκικής λίρας έναντι του δολαρίου ΗΠΑ, ανέφερε η εφημερίδα Habertürk την Τετάρτη.

Ο Ferhat Dolar, 48 ετών, ο οποίος εργάζεται ως ηλεκτρολόγος στην περιοχή Dalaman της Muğla, δήλωσε ότι αποφάσισε να αλλάξει το επώνυμό του λόγω των αστείων σχετικά με το επώνυμό του που πυροδότησε η πρόσφατη νομισματική κρίση.

Ο Dolar υπέβαλε αίτηση στο Γραφείο Μητρώου Περιφέρειας Dalaman ζητώντας να αλλάξει το επώνυμό του σε "Dalar" από το σημερινό "Dolar".

Ο άντρας δήλωσε ότι αποφάσισε να αλλάξει το επώνυμό του επειδή οι άνθρωποι άρχισαν να το διασκεδάζουν με την έναρξη της νομισματικής κρίσης.

"Οι άνθρωποι μου κάνουν ερωτήσεις όπως «Πόσα τουρκικές λίρες είσαι σήμερα; Έχετε πέσει ή ανυψωθεί; Ας χτυπήσουμε το κεφάλι του Δολάριου έτσι ώστε να πέσει. ... Δεν είχα ποτέ δολάρια ΗΠΑ. Δεν έχω δολάρια για ανταλλαγή, αλλά έχω ένα επώνυμο που μπορώ να αλλάξω", δήλωσε ο Dolar προσθέτοντας ότι αναμένει από τους αδελφούς του να κάνουν παρόμοιο βήμα.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail