Θαύμα σε συνθήκες θύελλας - Συνετρίβη αεροπλάνο στο Μεξιμό μετά την απογείωση και επέζησαν όλοι!

Freepen.gr - Ένα επιβατικό Embraer 190 της Aeromexico με πάνω από 100 άτομα που εκτελούσε την πτήση 2431 για την πόλη του Μεξικό, συνετρίβη μετά την απογείωση από το Διεθνές Αεροδρόμιο της Guadalupe Victoria κοντά στην πόλη Durango του Μεξικού.

Οκτώ άτομα τραυματίστηκαν κατά τη συντριβή, δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Πολιτικής Προστασίας του Durango ενώ σύμφωνα με τον κυβερνήτη της περιοχή κανένας δεν σκοτώθηκε από τους συνολικά 101 επιβαίνοντες (97 επιβάτες και 4 μέλη πληρώματος).

Σύμφωνα με ανεπίσημες αναφορές που επικαλείται το δίκτυο Milenio TV οι τραυματίες κατάφεραν να περπατήσουν στο αεροδρόμιο για να ζητήσουν βοήθεια.

Ο άσχημος καιρός μπορεί να έχει παίξει ρόλο στη συντριβή του αεροσκάφους καθώς απογειώθηκε με έντονη βροχή, δήλωσε ο κυβερνήτης του Durango, Rosas Aispuro στον τοπικό τηλεοπτικό σταθμό MVS News. Αλλά και οι επιβάτες μέσω των κοινωνικών δικτύων επιβεβαιώνουν ότι ο θυελλώδης καιρός μπορεί να φταίει για τη συντριβή.

"Η καταιγίδα ήταν πολύ ισχυρή, δεν υπήρχε ορατότητα, απογειωθήκαμε και πέσαμε", δήλωσε στο MVS News η Jaqueline Flores, η οποία επέβαινε στο αεροσκάφος.

Ο μεξικανός φορέας εκμετάλλευσης αερολιμένων OMA, ο οποίος διευθύνει το αεροδρόμιο Durango, χαρακτήρισε ως προκαταρκτική αιτία του ατυχήματος τις "δυσμενείς καιρικές συνθήκες".







Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail